nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik utálják a késést

Csillagjegyek, akik utálják a késést

Ki nem állhatják a késést. Te pontos vagy?

Bika

Bika mindent rendszerezetten és pontosan tesz, hiszen maximalista. Így nála kiemelten fontos, hogy másodpercre pontosan odaérjen a megbeszélt találkozóra. Viszont, ha a másik nem érkezik meg időben, akkor a Bika rendszerében borul minden, ami rettenetesen zavarja, hiszen felborul a napirendje, főleg, hogy mások miatt. 

Folymatosan késő csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Vízöntő

A Vízöntőnek szereti a szabadságát, és hogyha a megbeszélt időpont ellenére várni kell valakire, ráadásul sokat, azt úgy éli meg, minthogyha korlátozva lenne a szabadsága, a másik semmibe venné azt. Ezt egyáltalán nem viseli jól a Vízöntő, szóval jobb, ha nem húzza ki nála senki sem a gyufát.

Kos

A Kos folyamatos lendületben van, és nagyon zavarja, ha ezt megpróbálják megtörni, például azzal, hogy valakire várni kell, mert késik. Sokszor előfordulhat az is, hogy kijön a sodrából és meg sem várja a későt. Legjobb, ha nem játszunk a Kos béketűrésével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top