nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik utálják a késést

Ezek a csillagjegyek utálják, ha késel

A késés megosztó dolog, van, akik hamar túlteszik magukat rajta, míg mások ki nem állhatják. Mutatjuk, melyik csillagjegyek az utóbbiak.

Kos

A Kos folyamatos lendületben van, és nagyon zavarja, ha ezt megpróbálják megtörni, például azzal, hogy valakire várni kell, mert késik. Ráadásul nem is érti, hogy a másik miért nincs lendületben. Sokszor előfordulhat az is, hogy kijön a sodrából és meg sem várja a későt.

Csillagjegyek, akik mindig késnek

(Fotó: Getty Images)

Szűz

A Szűz mindent rendszerezetten és pontosan tesz. Így nála kiemelten fontos, hogy másodpercre pontosan odaérjen a megbeszélt találkozóra. Viszont, ha a másik nem érkezik meg időben, akkor a Szűz rendszerében borul minden, a káoszt pedig utálja, mert összezavarja őt.

Vízöntő

A Vízöntőnek mindene a szabadság, és, hogyha a megbeszélt időpont ellenére várni kell valakire, ráadásul sokat, azt úgy éli meg, minthogyha korlátozva lenne a szabadsága, a másik semmibe venné azt. Ezt pedig nem jól viseli.

Ez is érdekelhet Szerány nő Megnézem

(Nyitókép: Getty Images/Petri Oeschger)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top