nlc.hu
Horoszkóp

Konzervatív és szerény csillagjegyek

Ez a 4 legszerényebb csillagjegy

A szerénység nem egyenlő azzal, hogy valakinek nincs önbizalma. Egyszerűen azt jelenti, hogy van, aki képes csendesen, magabiztosan is sikereket elérni. Békében van magával és a világgal is – ilyen csillagjegyek következnek most.

Azok, akik szerények és konzervatívak, nem érzik szükségét annak, hogy állandóan dicsekedjenek az eredményeikkel, és nem hiszik, hogy jobbak másoknál. Ezek a csillagjegyek nem igénylik, hogy ők legyenek a középpontban.

Szerány nő

Okosak és szerények
(Fotó: Getty Images)

Bika

A Bikák szerények és állhatatosak abban az értelemben, hogy reálisan látják magukat. Tisztában vannak önmagukkal, tudják a helyüket a világban. Tisztában vannak a pozitív tulajdonságaikkal és az eredményeikkel, de a hibáikkal, kudarcaikkal is. Folyamatosan arra törekszenek, hogy jobbá váljanak, jobbá tegyék az életüket és a környezetüket, amelyben élnek.

Rák

A Rák szerény, főleg akkor, amikor a saját teljesítményéről és eredményeiről beszél. Nem kérkedik állandóan azzal, hogy mit ért el, vagy hogyan vett sikeresen egy akadályt. A sikereit nem titkolja, de nem is érez arra késztetést, hogy állandóan dicsekedjen velük. Nagyon jól képes támogatni a szeretteit egy-egy cél elérése érdekében, és hajlamos arra, hogy maga elé helyezzen másokat.

Szűz

A Szűz is a szerények táborát erősíti, a természeténél fogva alázatos. Az sincs ellenére, ha az emberek földhözragadtnak gondolják. Folyamatosan másokat helyez saját maga elé, és bár büszke a teljesítményeire, soha nem arrogáns. A Szűz nem az újítók közé tartozik, helyette inkább ragaszkodik a jól bevált módszerekhez, amikről tudja, hogy működni fognak. Emiatt konzervatív a személyisége, a modern gondolkodás nem az ő műfaja.

Mérleg

A Mérlegek szerények, mert nem engedik, hogy a dicséret a fejükbe szálljon. A Mérlegek csendesen magabiztosak, de jól esik nekik is a bók. Ha egy Mérleg bókot kap, megköszöni, és szinte biztos, hogy azonnal visszadicsér. Tudja, hogy az éremnek két oldala van, törekszik az igazságosságra, alapvetően mindenkinek jót akar.

via

Tudj meg még többet a csillagjegyekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top