nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akikkel nem lehet vitázni

Csillagjegyek, akikkel nem lehet vitázni

Csillagjegyek, akikkel jobb, ha nem szállsz vitába.

Szűz

A Szüzek nemcsak azt hiszik, hogy az igazság az ő oldalukon áll, hanem általában tényleg így is van.  Felismerik, mit és hogyan érdemes tenni, és mindig arra törekednek, hogy megoldást találjanak az adott problémára, ez pedig azt is jelenti, hogy nem feltétlenül bocsátkoznak vitába, ha arra nincs szükség.

Csillagjegyek, akik vitatkoznak

Fotó: Getty Images

Skorpió

Ennek a jegynek a szülöttei nagyon is képesek megélni a mély érzelmeket, képesek a határtalan szeretetre, ha valakit közel engednek magukhoz, de ha valaki csak felületesen ismeri őket, az lehet, hogy úgy érzi, jobb tartani a két lépés távolságot. A vitákat azonban nem emiatt nyerik meg nagyobb eséllyel, hanem azért, mert urai  maradnak a helyzetnek, nem hagyják, hogy az érzelmeik átvegyék az irányítást, amikor ki kell állni az igazuk mellett és nagyon jó stratégák.

Bak

Ha valamilyen konfliktusról van szó, senki sem marad olyan nyugodt, higgadt és összeszedett, mint egy Bak. Ha pedig valaki nem veszíti el a fejét, hanem tisztán gondolkozik, logikus érveket sorakoztat fel, akkor nagy az esély arra, hogy ő kerül ki győztesen egy vitából. Ha valaki egy Bakkal száll vitába, nem árt, ha felkészülten érkezik, különben könnyen a vesztes oldalon találhatja magát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top