nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

A közelgő telihold fényébe vonva – Heti holdhoroszkóp 2024. február 21–27.

Pár nap még az építkezésé, a szombati telihold után pedig inkább azt vizsgáld magadban, hogy mitől szeretnél megszabadulni.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – február 21.

A Hold: nő
Jegy: Rák, 14:43-tól Oroszlán

Délelőtt támaszkodj intuíciódra és merj arra menni, amerre irányít. Ugyanakkor lehet, hogy meg kell küzdened egy érzékenységi hullámmal. Ha van növényed, azt még reggel locsold meg. Ma jó energiák vannak arra, hogy építsd karrieredet, vagy akár csak egy lépést tegyél előre egy ügyedben.

CSÜTÖRTÖK – február 22.

A Hold: nő
Jegy: Oroszlán

A mai nap tökéletesen alkalmas a hajvágásra, különösen, ha azt szeretnéd, hogy megerősödjön a hajad. Ugyanakkor figyelj arra, hogy ma mennyit eszel, állj ellen a kísértésnek. Persze nem kell aszkétának lenned, de tarts mértéket, különösen, ha hizlaló vagy egészségtelen ételekről van szó.

PÉNTEK – február 23.

A Hold: nő
Jegy: Oroszlán

Lehet, hogy ma erősebben vágysz arra, hogy megmutasd magad és hogy a középpontban légy. Vigyázz arra, hogy ne vigyél túlzásba semmit, és különösen, hogy nehogy a hiúság csapdájába ess. Vedd komolyan a másoktól érkező visszajelzéseket, ne sértődj meg rajtuk.

SZOMBAT – február 24.

A Hold: TELIHOLD
Jegy: Oroszlán, 02:39-től Szűz

A mai telihold feszültebbé tehet az átlagosnál, sőt, a kritikai érzékedet és azt a meggyőződésedet is erősítheti, hogy te tudod jobban, bármiről legyen is szó… Koncentrálj inkább a pozitív oldalra, például, hogy kitartó és türelmes erővel juthatsz ma előre.

Nő esernyővel a telihold előtt

Fotó: Getty Images

VASÁRNAP – február 25.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz

A tegnapi telihold még ma is érezteti hatását, ha vendégségbe mentek, vagy onnan jöttök haza, különösen ügyelj a közlekedésre és vedd komolyan az intő jeleket. Ha belefér a hétvégébe, érdemes ma szánni egy kis időt a tavasz előtti selejtezésre.

HÉTFŐ – február 26.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz, 15:29-től Mérleg

A reggel és a délelőtt még rendkívül alkalmas a takarításra vagy selejtezésre, érdemes a reggeli programodba beilleszteni. Megkezdődött a böjtös időszak, így ha nem is böjtölsz, de érdemes gondosan megtervezned a menüt és friss zöldségekkel gazdagítani.

KEDD – február 27.

A Hold: fogy
Jegy: Mérleg

Ha be is vezetsz valamilyen tisztítókúrát az életedbe, gondosan mérlegelj, figyelembe véve a határaidat. A kis lépések sokszor hatékonyabbak, mint az egyszeri nagy ugrás. Ápold kapcsolataidat, vedd fel az esetleg elengedett fonalat kedves ismerőseiddel.

Ez is érdekelhet Cseresznyefa-virágzás japánban Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top