nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik tönkreteszik a kapcsolatuk

Csillagjegyek, akik tönkreteszik a kapcsolatuk

Ezek a csillagjegyek még a legharmonikusabb párkapcsolatot is képesek földig rombolni.

Ikrek

Az Ikrek a lelke mélyén nagyon vágyik a tartós párkapcsolatra. A gond csak annyi, hogy teljességgel megbízhatatlan típus, ezért nem meglepő, hogy ő is gyorsan tönkreteszi a bimbózó kapcsolatait. Felelősséget sem vállal és bizony igencsak hajlamos megcsalni a párját. Bármilyen vonzó és szórakoztató csillagjegy hírében is áll, mégis a megbízhatatlanságával gyorsan elriasztja lehetséges partnerét. Nem könnyű fülön csípni, minden helyzetben kivágja magát, ezért inkább csak érzed, hogy valami nincs rendben vele.

Csillagjegyek, akik összetörik más lelkét

Fotó: Getty Images

Nyilas

A Nyilas független és nagyon szabad csillagjegy. Az ellenőrzést, a korlátokat nem tűri, ő sem köt kompromisszumot, azt teszi, amit a szíve diktál. A párkapcsolat nem a legfontosabb része az életének, ő egyedül is jól érzi magát. Ezzel a hozzáállással pedig nem véletlen, hogy a legszebb párkapcsolatot is képes gyorsan lerombolni és tönkretenni. Nem vállalja a felelősséget, és túlzottan nem is törődik a másik érzéseivel, előfordul, hogy gondolkodás nélkül kimond bántó dolgokat. Ő az, aki erősen hajlamos összetörni más szívét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top