nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Feszültség szőheti át a hétvégét – Szerelmi horoszkóp 2024. február 24-25.

A köztetek lebegő feszültséget közös romantikázással orvosoljátok, és legyetek most megengedőbbek a másik hibáival.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy ragaszkodnál a szigorú logikához, de van olyan időszak, amikor ez nem segít, illetve nem elvárható, hogy a párod megnyugodjon tőle. Van helye a romantikának is. Mit tennél meg kedvesedért? Semmiképp ne kövesd el ugyanazt a hibát, amit előző kapcsolatodban.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy hétvégén nem leszel olyan érzelmi biztonságban, mint amilyenben komfortosan éreznéd magad, de kitartás! Mindent meg lehet beszélni, csak légy bizalommal kedvesed felé. Hallgass a szívedre, ne a hideg észérvekre.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Beszélgetésetek kedveseddel akár költői fordulatot is vehet. De ez semmiképp sem mehet az érthetőség rovására, ne hagyd kételyek között párodat. Engedd a romantika felé menni a helyzetet, ez oldani fogja a feszültséget.

Cica páros

Fotó: GettyImages

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bármilyen feszültséget is érzel, ne bújj el páncélod mögé. Fantáziavilágodba is menekülhetnél, de ez nem adna hosszú távon feloldást. Nem kell túlvariálnod, ha összefejelnétek pároddal, egyszerűen hallgass szerető szívedre, és azzal reagálj.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Amennyire tudod, engedd el elvárásaidat, mert ez most csak növelné az amúgy is kirobbanni készülő feszültséget. Ne siettess semmit, neked is jobb lesz, ha türelemmel viseltetsz párod felé. Szervezz romantikus kalandot szerelmeddel és merülj el vele az élményben.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Feszültséget és bosszúságokat is hozhat a nap. Próbálj felülemelkedni az apróságokon és megbocsájtani párodnak mindazt, ami csak téged zavar, de lehet, hogy ő észre sem veszi. Nem kell, hogy kiszámíthatóan reagálj, lehetőséged van most a megszokottól eltérően viselkedni.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ellentétek is felléphetnek köztetek hétvégén, sőt, szembesülhetsz párod nehézkesebb, akár zordabb oldalával. A telihold feszültségét mindketten érezhetitek, de semmiképp se a másiknak tulajdonítsátok a rossz hangulatot. A legjobb, ha találtok valamilyen közös humorforrást és csak nevettek az egészen.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vedd sorra, hogy miért lehetsz hálás kedvesednek. Ez enyhítheti a körülöttetek lebegő láthatatlan feszültséget. Próbáld formába önteni szeretetedet, párodat most legjobban a konkrét tettekkel tudod meghódítani.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Akár összetűzést is hozhat a hétvége, igyekezz visszafogni tüzes természetedet és előhozni békésebb és romantikusabb lényedet. Ha kedvesed nem ért veled egyet, az még nem a világ vége, szükségtelen ezért piszkálnod.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy most nem tudsz olyan kérlelhetetlen logikát követni, mint amilyenben igazán biztonságban éreznéd magad. Sajnos, a kapcsolatok ennél jóval bonyolultabbak lehetnek. Rá kéne érezned közös dinamikátokra, ne akard irányítani sem őt, sem az eseményeket.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvégi feszültségnek elejét veheted, ha romantikus közös programot eszelsz ki, amivel meglepheted kedvesedet. Élvezzétek egymás társaságát. Sebezhetővé válhatsz, ezt mindenképp vedd figyelembe, de ne párodat okold érte.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha nem te okozod a feszültséget, nem kell magadra venned ennek felelősségét. Arra viszont érdemes vigyáznod, hogy pillanatról pillanatra történő változékonyságoddal ne menj kedvesed idegeire. Próbálj neki nagyobb állandóságot és megbízható hátteret biztosítani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top