nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akik szomjazzák a figyelmet

3 csillagjegy, akik szomjazzák a figyelmet

Szeretik, ha ők vannak a figyelem középpontjában, nagyjából mindig!

Oroszlán

Az Oroszlán alapvetően is annyira feltűnő személyiség, hogy képtelenség nem észrevenni. Hihetetlenül színpadias tud lenni, remekül játszik, és nagyon szívesen rá is játszik, hogy a figyelem központjába kerülhessen. Ha pedig mégsem kapná meg a reflektorfényt, az osztatlan figyelmet a társaság többi tagjától, látványosan tesz róla, hogy véletlenül se maradjon észrevétlen. Mindent bevet, amit csak lehet!

Csillagjegyek és a társaság

Fotó: Getty Images

Skorpió

Egyszerűen őt sem lehet nem észrevenni. Annyira átható a tekintete, a megjelenése, ráadásul annyira vonzó, hogy akkor is begyűjti a tekinteteket, ha éppenséggel ezért semmi különösebbet nem tesz. Nem könnyű szabadulni a bűvöletéből, de ezzel ő tisztában van, és élvezi is.

Ikrek

Az Ikrek valódi társasági lény. Imádja az izgalmakat, amikor folyamatosan történik valami. Élete a barátokról, a társaságról, a vidámságról, az igazán jó beszélgetésekről szól. Nagyon szórakoztató csillagjegy, ezért ő is könnyen a társaságok közepében találja magát, hiszen sosem fogy ki az izgalmas és humoros történetekből. Ő ezt nagyon élvezi, és igényli is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top