nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik szeretnek bókolni

Csillagjegyek, akik szeretnek bókolni

Ők azok a csillagjegyek, akik szeretnek dicsérni.

Rák

A Rák nagyon tud szeretni, és aki igazán közel kerül a szívéhez, neki megengedi, hogy lebontsa szívéről a védelemként húzott falakat. Számtalan módját ismeri, hogy kimutathassa az érzéseit, de talán ő is szavakba a legjobb. Szerelmének gyakran kifejezi a háláját, és azt is megosztja vele, mennyire nagyszerűnek tartja őt, mennyire fontos a számára. Szerencsés, akinek olyan gondoskodó párja van, mint a Rák.

Csillagjegyek és a bókolás

(Fotó: Getty Images)

Mérleg

A Mérleg egész életében az egyensúlyra, a szilárdságra törekszik. A harmóniára leginkább akkor talál rá, amikor szerelmes, és az érzései viszonzásra találnak. Ő is a szavak embere, szívesen használ pozitív megerősítéseket. A saját lelkét is örömmel tölti el, amikor bókolhat, dicsérheti a párját. És ő nagyon szívesen szórja a dicséreteket, így erősítve a saját és a szerelme önbizalmát. Amikor igazán szeret, nem fél megosztani a gondolatait, az érzéseit, a szívét a társával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top