nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek nem lesz könnyű a március

Csillagjegyek, akiknek nem lesz könnyű a március

Ezek a csillagjegyek megszenvedik a márciust.

Bak

Most különösen fontos, hogy próbáld megfogni a pénzt, próbálj meg spórolni, ellenkező esetben azt fogod észrevenni, hogy nincs mihez nyúlnod. Büszke vagy önmagadra, mert képes vagy gondoskodni a szeretteidről. Azon kevesek közé tartozol, akik idén lehetőséget kapnak, hogy megváltoztassák az életüket és végre anyagi biztonságot teremtsenek maguknak, de ez még nem márciusban történik meg. Ha nem figyelsz, a nagy terveid mind füstbe mehetnek! Ne rontsd el! Vívódásokkal teli lesz a március, mi az, amit megengedhetsz magadnak, és mi az, amit nem. Rengetegen kértek tőled már segítséget, ne félj te is kérni! Ez nem szégyen!

Csillagjegyek és a március

Fotó: Getty Images

Nyilas

Ebben a hónapban még kevésbé tudod magad megértetni másokkal, még kevésbé találod a megfelelő hangot és kapcsolatot a többiekkel. Nagyon úgy érzed, mintha egy másik bolygóról jöttél volna. Szenvedhetsz a magánytól, pedig ezt az érzést viszonylag ritkán tapasztalod meg, ha még keresed a párod, ez az időszak még inkább megviselhet téged. Ha párkapcsolatban élsz, a pároddal nem találod a közös hangot, nagyon sok lesz a vita és a veszekedés. Lelkileg megterhelő lesz ez a március, erre nagyon nincs is jótanács, csak próbáld túlélni.  Csalódást érezhetsz, ezért a legjobban teszed, ha a természetben töltöd az időt, és minél többet kirándulsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top