nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek nem lesz tökéletes hete

Csillagjegyek, akiknek nem lesz tökéletes hete

Ezen a héten lesz egy-két megpróbáltatás és nehézség.

Halak

Több mindennel is szembe kell nézned a héten, sok olyan dolgot kell megoldanod, amit eddig halogattál. Ideges vagy emiatt és leszel is egész héten. Szembe kell nézned a kihívásokkal a fájdalommal, de aztán engedd el. Ez nem lesz könnyű, sőt, kifejezetten fájdalmas, de ezúttal tényleg sikerül minden rosszat a hátad mögött hagynod, és minden meg is fog oldódni úgy, ahogy azt elgondoltad. Ez a hét a külső-belső rendszerezésé, ami nem lesz könnyű, de utána meg fogsz könnyebbülni.

Csillagjegyek, akiknek nehéz hete lesz

Fotó: Getty Images

Bak

Nagyon sokat tapasztalhatsz változhatsz az életeden ezen a héten. A legfontosabb, hogy elfogadd magad, és mindazt, ami történik veled. Ha küzdesz, lázadsz, csak megnehezíted a dolgodat. Légy együttműködő, sodródj az eseményekkel. Semmiképp se sajnáltasd magad, mert úgy nem oldódik meg semmi. Új kezdet lehetősége előtt állsz, de ehhez előbb túl kellene lépned a múlton. Vívódni fogsz egész héten, küzdeni és szenvedni, de lesz mindennek eredménye.

Skorpió

A Skorpió sajnos önmarcangoló típus, de a héten jobb rálátása nyílik a saját működési módjára, valamint arra is, hogy nem muszáj ezt csinálnia magával. Ettől függetlenül küzdelmes pillanatok lesznek, de minden a lehető legjobban alakul majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top