nlc.hu
Horoszkóp

Új perspektívát hoz a márciusi Újhold

Új perspektívát hoz a márciusi újhold

Ezekre a csillagjegyekre lesz a legnagyobb hatással a márciusi újhold.

Kos

Az elmúlt időszakban nem sok motivációd volt, el is fogyott a lendület. A márciusi újhold azonban valami újat hoz az életébe, olyan dolgot, lehet ez egy munka vagy egy kapcsolat is, amibe teljes lelkesedéssel vetheted bele magad. Teljesen új perspektívákat nyílnak meg előtted!

Márciusi újhold

Fotó: Getty Images

Nyilas

Azt érezheted, hogy olyan dolgok térnek vissza az életedbe, amikről azt hitted, már lezártad őket. Mindez elkeseríthet, mert úgy tűnhet, mégsem haladsz előre. Az újhold azonban világossá teszi, hogy ezek a dolgok csak „elköszönni” tértek vissza. Egy teljesen új időszámítás kezdődik, amire már sokat vártál!

Bak

Bakként mindig stratégiákat építesz, hogy véghez vihesd a terveid. A márciusi újhold azonban valami újat mutat, méghozzá azt, hogy nem mindig a tervezett úton lehet eljutni a vágyott dolgok eléréséhez. És ez most be is fog jönni. Amint kilépsz a komfortzónádból, máris záporoznak majd a lehetőségek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top