nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek a sértődés csapdájában – Szerelmi horoszkóp 2024. március 2-3.

Szenvedélyesen, de vad féltékenységgel is indulhat a hétvége, légy óvatos, kár lenne az egészet elrontani.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mélyről feltörő érzéseket hozhat a szombat, próbálj úrrá lenni ezeken, de legalábbis békés és szeretetteli mederbe terelni. Ha nem sikerül, akkor olyan kiállhatatlanná és nyűgössé válhatsz, hogy kedvesednek nem lesz maradása melletted…

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Légy nagyon óvatos szombaton, ne adj okot a másiknak a veszekedésre és te magad se robbanj fel, akkor sem, ha úgy ítéled meg, hogy már épp eleget tűrtél. Lehetséges, hogy kedvesed sincs most a helyzet magaslatán és pont a te hűséges szeretetedre van szüksége.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha a szombat délelőttöt túlélitek, akkor a vasárnap már közös pörgéssel és aktív programokkal telhet. Azonban jó, ha észreveszed, hogy hiába vagy örökmozgó, kell egy kis megállás, pihenő. Tervezzetek nyugodtabb, feltöltő közös programot is a hétvégére!

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombat délelőtt érzelmi vihar, összetűzés réme fenyeget, mindkettőtökre szükség lehet, hogy ne essetek ebbe a csapdába. Próbáljátok vita és sértődés nélkül megúszni a dolgot. Keressetek olyan programot, melybe mindketten örömmel vetitek bele magatokat és eltereli a figyelmeteket.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Óvakodj a hétvége elején, kár lenne összeugrani pároddal és mindkét napot elrontani. Inkább vessétek bele magatokat az előre eltervezett jó kis programba. Lehet, hogy párodnak új ötlete támad, de kár lenne ezen megsértődnöd, inkább állj mellé és támogasd tüzes erőddel.

Férfi és nő a kanapé két végén ülnek

Fotó: Getty Images

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vad érzések is felmerülhetnek hétvégén, de nem kell ezektől megrémülnöd. Kicsit kitekinthetsz védett és biztos világodból, bátrabban elmerülhetsz a szenvedély vizeiben. Párodnak jelezheted, ha neked túl gyors a tempó.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bármilyen heves érzések merülnek is fel köztetek, képes vagy jó irányba terelni a dolgot, csak találd meg a helyes mértéket. Ha ez sikerül, akkor kedvesed felé is képes leszel jól kommunikálni érzelmeidet. Innen pedig már csak egy lépés az együttműködés.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Elemedben lehetsz, de arra ügyelned kéne, hogy ne kergessék egymást a fejedben féltékeny gondolatok. Vedd lazábban a dolgot, ne feszülj rá valamire, mert az mindkettőtök dolgát megnehezíti. Engedd meg magadnak, magatoknak a szabadságot, pont így lesz felhőtlen az együttlétetek.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha nem veszekedéssel vagy egymásnak feszüléssel indítjátok a hétvégét, akkor minden jól sülhet el, tiétek lesz a világ. Ha jól indítasz, akkor lendületben tudsz maradni és igazi aktív, pörgős hétvégével ajándékozhatod meg kedvesedet. Az ő öröme a te ajándékod lesz.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Őrizd meg nyugalmadat és vedd minél lazábban a szombat délelőttöt. Felesleges lenne ráfeszülni valamire, még akkor is, ha azt valamiért nagyon fontosnak tartod. Csak bírd ki egy kicsit, ne tegyél rá még egy lapáttal, s ha elvonultak fejetek fölül a hullámok, a boldogság csendes vizein evezhettek tovább.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy valami ellentét feszül köztetek a mélyben, kérdés, hogy mi váltotta ki. Lehet, hogy csak a kimerültség egy feszes hét után? Vagyis egyikőtök sem hibás, mégis kipattanhat egy veszekedés a legkisebb szikrától is. Ha megtörtént a baj, tudnod kell, hogy mivel békítheted ki kedvesedet…

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bízz magadban és társadban is, és ne vegyél semmit komolyabban a szükségesnél. Lehet, hogy feszültebben mész bele a hétvégébe, de bármi történik, semmiképp se sértődj meg. Új lendülettel vegyétek fel a közös fonalat és együtt lépjetek tovább.

Ez is érdekelhet Két lány táncol a mezőn esernyővel Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top