nlc.hu
Horoszkóp

People pleaser csillagjegyek

3 csillagjegy, aki mindig mások kedvét keresi

Ha eddig nem találkoztál a people pleaser kifejezéssel, akkor most ideje, hogy közelebbről is megismerd, mert lehet, hogy tudtodon kívül te is az vagy.

Az sosem baj, ha valaki figyelmes másokkal, de people pleasernek lenni – vagyis folyamatosan azon dolgozni és aggódni, hogy a többi embernek megfelelj, és közben elnyomni saját magad – hosszú távon nem kifizetődő. Bizonyos csillagjegyek ebben különösen érintettek, nézd meg, közéjük tartozol-e.

Mérleg

A Mérlegek folyton egyensúlyra és harmóniára törekednek, mellette pedig veleszületett tehetségük van ahhoz, hogy kényes helyzeteket diplomatikusan oldjanak meg. Ennek azonban az az ára, hogy sokszor mások szükségleteit a sajátjuk elé helyezik, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy mindenkinek esélyt adjanak az érvényesülésre. Saját magukon kívül. 

April a Grace klinikából

A Grace klinika April Kepnere a people pleaser megtestesítője (Fotó: IMDb)

Halak

A Halak jegyében születettek kivételes szintű empátiával és együttérzéssel rendelkeznek. Könnyen rácsatlakoznak a körülöttük élők érzelmeire, és az sem ritka, hogy teljesen magukra veszik mások problémáit. Ez abból adódik, hogy mindenáron enyhíteni akarják a környezetükben élők problémáit, csak közben hajlamosak a saját igényeikről, gondjaikról megfeledkezni. 

Rák

A Rák a leggondoskodóbb a zodiákus jegyei közül, akkor érzi magát jól, ha mások kedvére tehet. Számára az az elégedettség, ha egy kényelmes, biztonságos közeget tud teremteni, a gondoskodása már-már tyúkanyóéhoz hasonlít. De épp emiatt hajlamos önmagáról megfeledkezni, hiszen annyira a mások szükségleteire koncentrál, hogy közben elfelejti: ha ő nincs jól, akkor másoknak sem tud segíteni.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top