nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Új korszak köszönt rátok – Szerelmi horoszkóp 2024. március 9-10.

A hétvégi energiák az egyéni és közös megújulásotokat is támogatják, újra fellobbanhat a tűz köztetek.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vad örömmel vetheted bele magad a tervezésbe a friss tavaszi energiákra hangolódva. Merészséged irigylésre méltó, ugyanakkor kellő tapintattal hozz döntést. Őszintén megmutathatod érzelmeidet párodnak, ezzel megerősíted beléd vetett bizalmát.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Még akkor is megérezheted a változás, a megújulás légkörét, ha egyébként nem vagy híve a nagy és hirtelen változásoknak. Készülj fel lelkileg a tavaszi újjászületésre, engedd meg magadnak, hogy a megszokottól eltérően is reagálhass egy helyzetre.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne törődj sem a féltékenykedőkkel, sem az irigyekkel, koncentrálj csak párodra. Találjatok ki valami újdonságot, valamit, amit még nem tettetek együtt, de rajta van a közös bakancslistátokon. Ez új, kellemes izgalmat hozhat hétvégétekbe…

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Próbálj kikecmeregni a hét okozta fáradtságból és megújulva vetni magad párod karjaiba. Ez feltölt majd friss erővel. Hagyd elhatalmasodni magadon a lelkesedést, próbáljatok ki valami újat, tervezzétek közös jövőtöket.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Rázd meg magad, rázd le magadról a múlt sallangjait, vagy akár régről beidegződött, de már elavult véleményedet. Ezzel kapcsolatodba is friss energiát hozhatsz, kedvesed biztosan hálás lesz, ha tiszta lappal indulhattok.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne riadj vissza az új ötletektől, légy társa párodnak, ha kezdeményez valami újat. Lehet, hogy még nem teljesen kiforrott a dolog, de közösen ki tudjátok tervelni, próbálni, ha elég nyitottan állsz hozzá. Akár új közös szokást is elindíthattok ezen a hétvégén.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Add át magad a friss tavaszi energiáknak, fogadd lelkesen párod újító ötleteit. Persze ilyenekkel te is előállhatsz, de együtt biztosan többre juttok. Ráadásul lehet finomítani, javítani is a dolgon, ha lesz már közös tapasztalatotok róla.

Szerelmespár virágmezőn

Fotó: Getty Images

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem kell, hogy fogva tartsanak a racionalitás korlátai. Inkább hallgass szívedre és ne állj ellen az újító kezdeményezéseknek. Nincs most annál izgalmasabb dolog, mint pároddal együtt belevetni magatokat valami újdonságba.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mindenképp kerüld el hétvégén az ingerült reakciókat, inkább próbálj még jobban ráhangolódni párod érzéseire. Szükség lesz őszinte viszonyulásodra, nem kell viharosan reagálnod. Az újítás jöhet párodtól is, biztosan számít támogatásodra.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most van itt az ideje a tervezésnek, a megújító ötleteknek. Az sem baj, ha jócskán elrugaszkodsz az eddig megszokott dolgoktól. Adjatok esélyt pároddal a közös kipróbálásra. Mindenképp találjatok
időt a hétvégén, amit édeskettesben tölthettek.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Légy türelmes, a tavaszi újító erő nem azt jelenti, hogy egy csapásra megváltozik minden, ami eddig zavart. Kapcsolatodra és párodra is tekints ennek megfelelően kellő türelemmel. Ha valami nem jön össze hétvégén, inkább találjátok meg a humoros oldalát, mint bosszankodjatok rajta.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hallgass bátran intuíciódra, szerelmes érzéseid nem vezetnek tévútra. Megújulás, friss energiák érkezhetnek kapcsolatodba is, ez független attól, hogy mióta vagytok együtt. Szervezzetek olyan programot hétvégére, ami ismét fellobbantja a tüzet köztetek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top