nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nagyon hanyagok

Csillagjegyek, akik nagyon hanyagok

Ezek a csillagjegyek nagyon felületesek tudnak lenni.

Ikrek

Az Ikrek a problémák megoldására, tökéletlenségek kiküszöbölésére pedig nagy előszeretettel választanak gyors, viszont legkevésbé sem alapos megoldásokat, melyek aztán ritkán váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. A jegy szülötteinek azonban ez nem szegi kedvét és általában nem is tanulnak a hibáikból. A felszínesség így egyfajta ördögi körként van jelen az életükben.

Csillagjegyek felületesek

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az Oroszlánok imádnak a reflektorfényben lenni és mindent meg is tesznek azért, hogy felhívják magukra a figyelmet, illetve fenntartsák az őket övező érdeklődést. Mindehhez nem mennek különösebben mélyre, sokkal inkább a látványos külsőségekre helyezik a hangsúlyt, az őket körülvevő emberekre pedig gyakran csupán közönségként tekintenek.

Nyilas

A Nyilasok rendszerint annyira elfoglaltak, hogy egész egyszerűen nem érnek rá elmélyülni a dolgokban. Az állandó pörgéssel, rohanással voltaképpen folyamatosan bizonygatják, illetve védeni igyekeznek a függetlenségüket, ami számukra mindenek felett álló érték. Ha pedig valami rosszul alakul a felületességük miatt, nem szívesen látják be, inkább másokat hibáztatnak a dologért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top