Asztrológia: így éld meg a tavaszt idén!

nlc | 2024. Március 13.
Az idei tavaszra készülj fel lelkileg is: fogalmazd meg, mit vársz az év további részétől.

Egy kis útravaló minden csillagjegynek, hogy magabiztosan élje át az idei tavaszt!

Kos

Nem félek a nehézségektől. Inkább olyan életet teremtek magamnak, amiben minden egyes nap boldoggá tesz.

Bika

Az egyetlen módja a békességnek, ha megtalálom a belső békémet. Ez az egyetlen út, ami a beteljesedéshez vezet.

Ikrek

Elengedem a múltamon való rágódást, mert a tapasztalataim által vagyok, aki vagyok. A múltam által vagyok az a személy, aki teljes életet él.

Rák

Mindig megtalálom az utat az önkifejezéshez, ehhez a legnagyobb fegyver a szeretet. Nem engedem senkinek, hogy megkérdőjelezze az érzéseimet.

Oroszlán

Egyedül is teljes vagyok. Bármennyire is szeretem az embereket, nincs szükségem bizonyítékra tőlük, hogy jó vagyok: tudom.

Szűz

Külső világom gyönyörű, rendezett. Megtalálom a módját, hogy az elmém is az legyen, a lelki világom pedig harmonikus és kiegyensúlyozott.

Mérleg

Senki nem mondhatja meg, ki vagyok. Én is tudom, ahogy az érzéseimet én ismerem a legjobban – gondoskodom róla, hogy mindig jól legyek.

Fotó: Getty Images

Skorpió

Milliószor sérültem, megtanultam, hogy semmi nem törhet meg. Bízom az emberekben, mert annyi rosszat kaptam, hogy most csak a jó következik.

Nyilas

Nem találtam meg mindent, amit kutattam. De folytatom az élet nevű kalandot, mert rengeteg csoda vár még rám: még ha nem is keresem.

Bak

A bukás nem azt jelenti, hogy rosszul csináltam, hanem hogy megpróbáltam. Nem hagyom, hogy a hibák lelombozzanak, addig csinálom, amíg sikerül.

Vízöntő

Ideje lenne láttatni mindenkivel, merre tartunk. De a világot nem tudom megváltoztatni, csak magamat. Teszem, ami a dolgom, jó példával járok elöl.

Halak

Az álmaim talán túl nagyok, de az álmok valóra válnak. Most elkezdek dolgozni rajtuk álmodozás helyett, és tudom, hogy sikerülni fog.

Exit mobile version