Horoszkóp

Erre vágynak a csillagjegyek a tavaszi hétvégéken

A napfényes tavaszi hétvégéket egészen más módon töltenék szívük szerint a csillagjegyek. Párkapcsolat esetén nem árt tudni, mégis mire vágyik igazán a másik. Nos, a horoszkóp remek ötleteket ad már erre az utolsó áprilisi hétvégére is.

A napfényes tavaszi idő szinte mindenkit szabadtéri programokra csábít, s bár a fürdőzéssel még picit várni kell, számtalan okot találhatnak a csillagjegyek a feltöltődésre, az aktív pihenésre. Mit csinálnának a legszívesebben akár már ezen a hétvégén? A horoszkóp szerint valami ilyesmit.

Kos: Tedd a tavaszi hétvégéken, amihez csak kedved van

tavaszi hétvége programok csillagjegyek kos horoszkópKos jegyűként az egyik legaktívabb típusnak számítasz a csillagjegye között. Te el sem tudod képzelni a hétvégéket a négy fal közé zárva. S mivel töltöd tavasszal a legszívesebben szabadidődet? Mozgásra vágyó természetedet semmi sem fékezheti meg, egyszóval azt csinálsz, amit csak akarsz. S ebbe senkit nem engedsz beleszólni.

Bika: Hétvégéken koktél a medence szélén

tavaszi hétvége programok csillagjegyek bika horoszkópSemmi másra nem vágysz jobban, minthogy magadba szívd a nap melegét. Bika jegyűként megadod a módját a lazításnak, kedvenc napszemüvegedben irány a medence, s miközben lazítasz a vízparton, a napfényben sütkérezve szürcsölgeted imádott koktélodat. Ki mondta, hogy a tavaszi hétvégét nem lehet semmittevéssel tölteni?

Ikrek: Hétvégén irány a társaság

tavaszi hétvége programok csillagjegyek ikrek horoszkópIkrek jegyűként amint pár napos kikapcsolódásra adódik lehetőséged, azonnal beleveted magad a szórakozásba, aktív társasági életet élsz, s megpróbálod minél jobban érezni magad az egész hetes munkát követően. Unatkozni garantáltan egyetlen tavaszi hétvégén sem fogsz.

tavaszi hétvége programok csillagjegyek horoszkóp

Így töltenék szívük szerint a tavaszi hétvégéket a csillagjegyek (iStock)

Rák: Meglátogatod családot, a barátokat a hétvégén

tavaszi hétvége programok csillagjegyek rák horoszkópA hétvégi szabadság mindig jó alkalom, hogy meglátogasd szülői otthonodat, családod körében töltsd a napokat, vagy közös programokat szervezz a rég nem látott barátaiddal. Valld be, Rák jegyűként alig várod, hogy egykori szobádban és ágyadban aludj, vagy sétálni vidd a szüleid imádni való kutyusát.

Oroszlán: Menő fesztiválokról nem lehet hiányozni…

tavaszi hétvége programok csillagjegyek oroszlán horoszkópRemek fesztiválokkal, szuper eseményekkel van tele már a tavaszi időszak is, így Oroszlán jegyűként kedvedre válogathatsz, hova vezessen az utad a tavaszi hétvégéken. Nagyszerű alkalom, hogy felvedd a legmenőbb cuccaidat, önfeledten táncolj, s jobbnál jobb fotókkal töltsd fel az Instagram-oldaladat.

Szűz: Idő a megújulásra, a szervezésre

tavaszi hétvége programok csillagjegyek szűz horoszkópImádod a hétvégi kikapcsolódást, hiszen ez alkalmat ad, hogy átgondold az életedet. Szűz jegyűként összegzed, elemzed az előző időszak történéseit – ebben úgyis jó vagy –, s ha úgy adódik, változtatsz a dolgokon. Szervezési készségednek is utat engedhetsz a hosszabb-rövidebb pihenés alatt, hiszen könnyedén invitálod magadhoz a legjobb barátokat.

Mérleg: Hétvégén végre felpróbálhatod a tavaszi ruhatáradat

tavaszi hétvége programok csillagjegyek mérleg horoszkópA tavaszi ruhatárad valószínűleg nem kevés helyet foglal a szekrényedben, s a hosszú, sötét téli éjszakákon Mérleg jegyűként másról sem álmodozol, minthogy mielőbb viselhesd a legszínesebb ruhákat. Nos, itt a tavasz, akár többször is átöltözhetsz egy nap, hogy kedvenc ruháidban, cipőidben, kiegészítőidben pompázz, s mindenkinek megmutathasd, milyen remek is az ízlésed.

Skorpió: Programok a legjobb barátokkal

tavaszi hétvége programok csillagjegyek skorpió horoszkópEgy kezeden meg tudod számolni a legjobb barátaidat, ám Skorpió jegyűként amint lehetőséged adódik, igyekszel velük tölteni a lehető legtöbb időt. A hétvégi pihenés és rövid szabadság kiváló lehetőség találkozásra, és persze az együtt töltött idő mellett a felejthetetlen közös programokra is. Ugye, már alig várod?

Nyilas: Hétvégéken el a városból

tavaszi hétvége programok csillagjegyek nyilas horoszkópHa a tavaszi hétvégén valaki utazásra adja a fejét, az egészen biztosan te leszel, kedves Nyilas. Csupán két napod van? Semmi baj. Ez is elegendő idő, hogy felfedezz egy új várost, új országot, ellátogass valamilyen izgalmas eseményre, a lényeg, hogy ne maradj le semmiről, és persze újabb barátokat gyűjthess.

tavaszi hétvége programok csillagjegyek horoszkóp

Végre itt a tavasz. A természetbe mennének a csillagjegyek (iStock)

Bak: Munka vagy parti a hétvégéken?

tavaszi hétvége programok csillagjegyek bak horoszkópKét típusa létezik a Bak jegynek: az egyik a tavaszi hétvégéken is a karrierjét építgeti, vagyis ő folyamatosan a munka turbófokozatban mellett teszi le a voksát, míg a másik beleveti magát a szórakozásba, az életbe, örömmel kapcsol ki, és lazít, partiról partira jár a hétvégéken. Nos, te melyik típusba tartozol?

Vízöntő: Új emberek körében

tavaszi hétvége programok csillagjegyek vízöntő horoszkópA hétvégi kikapcsolódás lehetőséged ad, hogy baráti köröddel töltsd a szabadidődet, ám egyúttal arra is, hogy új ismeretségeket szerezz. Annyi izgalmas eseményt, fesztivált, partit rendeznek már ezekre a tavaszi hétvégékre is, miért kéne otthon gubbasztanod. Vízöntő jegyűként pénteken délután csomagold be a legfontosabb holmikat, és irány a szabad tér.

Halak: Sodródik az árral

tavaszi hétvége programok csillagjegyek halak horoszkópBármi történjék is a hétvégéken, neked valójában minden jó. Halak jegyűként akár csak kifekszel a napra, bámulod a kék eget, netán mozgatod a fejed a kedvenc DJ-zenéjére, garantáltan élvezni fogod a munkaheteket követő rövid, de annál tartalmasabb tavaszi kikapcsolódást.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top