nlc.hu
Horoszkóp
Tavasz és a csillagjegyek

Ez legyen a mantrád idén tavasszal!

A tavasz tökéletes időszak, hogy megerősítsük elképzeléseinket. Ez legyen a te mantrád!

Kos

Nem félek a nehézségektől. Inkább olyan életet teremtek magamnak, amiben minden egyes nap boldoggá tesz.

Bika

Az egyetlen módja a békességnek, ha megtalálom a belső békémet. Ez az egyetlen út, ami a beteljesedéshez vezet.

Ikrek

Elengedem a múltamon való rágódást, mert a tapasztalataim által vagyok, aki vagyok. A múltam által vagyok az a személy, aki teljes életet él.

Mantra idén tavasszal

Fotó: Getty Images/OR Images

Rák

Mindig megtalálom az utat az önkifejezéshez, ehhez a legnagyobb fegyver a szeretet. Nem engedem senkinek, hogy megkérdőjelezze az érzéseimet.

Oroszlán

Egyedül is teljes vagyok. Bármennyire is szeretem az embereket, nincs szükségem bizonyítékra tőlük, hogy jó vagyok: tudom.

Szűz

Külső világom gyönyörű, rendezett. Megtalálom a módját, hogy az elmém is az legyen, a lelki világom pedig harmonikus és kiegyensúlyozott.

Mérleg

Senki nem mondhatja meg, ki vagyok. Én is tudom, ahogy az érzéseimet én ismerem a legjobban – gondoskodom róla, hogy mindig jól legyek.

Skorpió

Milliószor sérültem, megtanultam, hogy semmi nem törhet meg. Bízom az emberekben, mert annyi rosszat kaptam, hogy most csak a jó következik.

Nyilas

Nem találtam meg mindent, amit kutattam. De folytatom az élet nevű kalandot, mert rengeteg csoda vár még rám: még ha nem is keresem.

Bak

A bukás nem azt jelenti, hogy rosszul csináltam, hanem hogy megpróbáltam. Nem hagyom, hogy a hibák lelombozzanak, addig csinálom, amíg sikerül.

Vízöntő

Ideje lenne láttatni mindenkivel, merre tartunk. De a világot nem tudom megváltoztatni, csak magamat. Teszem, ami a dolgom, jó példával járok elöl.

Halak

Az álmaim talán túl nagyok, de az álmok valóra válnak. Most elkezdek dolgozni rajtuk álmodozás helyett, és tudom, hogy sikerülni fog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top