Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Horoszkóp

Ez a kristály csodát tesz a csillagjegyekkel

Melyik kristály illik a leginkább a csillagjegyedhez? Melyik kristály erősíti és támogatja az életedet, a boldogságodat a leginkább? Melyiket érdemes mindennap viselned? A horoszkópból megtudhatod a választ.

Ha kőkemény kristályrajongó vagy, de ha csupán tetszenek neked ezek a mágikus kövek, mindig találhatsz okot, hogy új kristályt szerezz be. Most megmutatjuk, csillagjegyed szerint melyik kristály egyengeti a legjobban az utadat az elkövetkező időszakban. Érdemes ékszer formájában viselni, vagy csak a zsebedben tartani, hiszen mindkettő remek módja, hogy beépítsd jótékony hatásukat, az energiáikat a mindennapokba.

Kos: vörös aventurin

Minden szem rád szegeződik, kedves Kos. Ideje lépni. A vörös aventurin visszaadja az önbizalmadat, a lelkesedésedet, amire egyaránt nagy szükséged lesz mostanában.

kristályok drágakövek csillagjegyek kos horoszkóp

A Kos szerencsét hozó kristálya a vörös aventurin (iStock)

Bika: tűzachát

Ébresztő kedves Bika. A tűzachát erőt és stabilitást sugároz, amire nyugodtan építhetsz idén tavasszal, sőt valójában egész évben. Amellett, hogy nagyon jól néz ki, rendkívül rejtélyes kő is.

kristályok drágakövek csillagjegyek bika horoszkóp

A tűzachát stabilitást hoz a Bika életében (iStock)

Ikrek: sárga apatit

Nézz a jövő felé, kedves Ikrek! Ez a csodás sárga kristály meghozza neked azt az önbizalmat, amelyre a céljaid eléréséhez mostanában a legnagyobb szükséged van.

kristályok drágakövek csillagjegyek ikrek horoszkóp

Önbizalmat ad a sárga apatitkristály az Ikreknek (iStock)

Rák: kék apatitkristály

Kapd össze magad, kedves Rák. Ez az időszak ideális a karriered építésére, és a kék apatit közelebb vihet a hatalomhoz, a sikerhez, amelyre mostanában annyira vágysz.

kristályok drágakövek csillagjegyek rák horoszkóp

A kék apatit a Rák jegyet támogatja (iStock)

Oroszlán: füstkvarc

Higgy magadban, kedves Oroszlán. Ne felejtsd el a teljes képet is nézni, amiben a gyönyörű füstkvarc segít most neked a leginkább, hiszen ez a látomások és az ihlet kristálya.

kristályok drágakövek csillagjegyek oroszlán horoszkóp

A gyönyörű füstkvarc támogatja most az Oroszlánt a céljaiban (iStock)

Szűz: kék fluoritkristály

Nincs mitől félned, kedves Szűz. A tavasz mindenkor különös a számodra, de ahogy te is tudod, minden változik. A kék fluorit segít megőrizni nyugalmadat és megtalálni a belső békédet.

kristályok drágakövek csillagjegyek szűz horoszkóp

A kék fluoritkristállyal a Szűz lelki békére talál (iStock)

Mérleg: rózsaberillkristály

Tanuld meg szeretni önmagadat, kedves Mérleg. A rózsaberillkristály a szerelem, a boldogság és az empátia köve. Apropó: készen állsz a rád váró nagy kalandra?

kristályok drágakövek csillagjegyek mérleg horoszkóp

A Mérleg kalandra számíthat (iStock)

Skorpió: gránátkő

Láss máris munkához, kedves Skorpió. Mennyire figyelsz mostanában a jólétedre? A gránátkő segít az alapok megerősítésében és a testi-lelki megtisztulásban is. Rád fér.

kristályok drágakövek csillagjegyek skorpió horoszkóp

A gránitkő támogatja most a Skorpiót (iStock)

Nyilas: rozsolit gránátkő

Szerelem van a levegőben, kedves Nyilas. Ehhez nem feltétlenül kell másik ember, hiszen minden abból ered, hogy önmagadat mennyire szereted. A rozsolit gránátkő ebben segít most téged, mivel ez a gyógyulás köve is.

kristályok drágakövek csillagjegyek nyilas horoszkóp

A szeretetben segíti a gránitkő a Nyilast (iStock)

Bak: dendrites achát

Csak nyugalom, kedves Bak. Sok minden nyomja a lelked mostanában, de ne feledd, a belső békéd mindenkor elsőbbséget évez. A dendrites achát a stabilitást és a pozitív változásokat támogató kristály.

kristályok drágakövek csillagjegyek bak horoszkóp

Pozitív változásokra számíthat a Bak (iStock)

Vízöntő: cölesztinkristály

Mondd ki, amit gondolsz, kedves Vízöntő. Nagyon elfoglalt lehetsz mostanában, a cölesztin pedig abban segít, hogy minél kedvezőbb környezetben végezhesd a feladataidat.

kristályok drágakövek csillagjegyek vízöntő horoszkóp

A Vízöntőt a munkájában támogatja a kristálya (iStock)

Halak: zöld gránátkő

Fel a fejjel, kedves Halak. Számodra ez az időszak arról szól, hogy megtanuld értékelni önmagadat. A zöld gránitkő a bőség kristálya, s mint ilyen, segít, hogy végre valóban megmutathasd önmagadat.

kristályok drágakövek csillagjegyek halak horoszkóp

A zöld gránit segít a Halaknak önmagára találnia (iStock)

(via Elite Daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top