nlc.hu
Horoszkóp

Ez a kristály óriási energiát ad a csillagjegyeknek

Ez a kristály óriási energiát ad a csillagjegyeknek

Érdemes ékszer formájában viselni vagy csak a zsebedben tartani, hiszen mindkettő remek módja, hogy beépítsd jótékony hatásukat, az energiáikat a mindennapokba.

Kos: vörös aventurin

Minden szem rád szegeződik. Ideje lépni. A vörös aventurin visszaadja az önbizalmadat, a lelkesedésedet, amire egyaránt nagy szükséged lesz mostanában.

Bika: tűzachát

A tűzachát erőt és stabilitást sugároz, amire nyugodtan építhetsz most, sőt valójában egész évben. Amellett, hogy nagyon jól néz ki, rendkívül rejtélyes kő is.

Ikrek: sárga apatit

Nézz a jövő felé, kedves Ikrek! Ez a csodás sárga kristály meghozza neked azt az önbizalmat, amelyre a céljaid eléréséhez mostanában a legnagyobb szükséged van.

Kristályok és a csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/Çağla Köhserli)

Rák: kék apatitkristály

Kapd össze magad, kedves Rák! Ez az időszak ideális a karriered építésére, és a kék apatit közelebb vihet a hatalomhoz, a sikerhez, amelyre mostanában annyira vágysz.

Oroszlán: füstkvarc

Higgy magadban! Ne felejtsd el a teljes képet is nézni, amiben a gyönyörű füstkvarc segít most neked a leginkább, hiszen ez a látomások és az ihlet kristálya.

Szűz: kék fluoritkristály

Nincs mitől félned. A kék fluorit segít megőrizni nyugalmadat és megtalálni a belső békédet.

Mérleg: rózsaberillkristály

Tanuld meg szeretni önmagadat, kedves Mérleg! A rózsaberillkristály a szerelem, a boldogság és az empátia köve. Apropó: készen állsz a rád váró nagy kalandra?

Skorpió: gránátkő

Láss máris munkához! Mennyire figyelsz mostanában a jólétedre? A gránátkő segít az alapok megerősítésében és a testi-lelki megtisztulásban is. Rád fér.

Nyilas: rozsolit gránátkő

Szerelem van a levegőben, kedves Nyilas. Ehhez nem feltétlenül kell másik ember, hiszen minden abból ered, hogy önmagadat mennyire szereted. A rozsolit gránátkő ebben segít most téged, mivel ez a gyógyulás köve is.

Bak: dendrites achát

Csak nyugalom. Sok minden nyomja a lelked mostanában, de ne feledd, a belső békéd mindenkor elsőbbséget élvez. A dendrites achát a stabilitást és a pozitív változásokat támogató kristály.

Vízöntő: cölesztinkristály

Mondd ki, amit gondolsz, kedves Vízöntő! Nagyon elfoglalt lehetsz mostanában, a cölesztin pedig abban segít, hogy minél kedvezőbb környezetben végezhesd a feladataidat.

Halak: zöld gránátkő

Fel a fejjel, kedves Halak! Számodra ez az időszak arról szól, hogy megtanuld értékelni önmagadat. A zöld gránitkő a bőség kristálya és mint ilyen, segít, hogy végre valóban megmutathasd önmagadat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top