nlc.hu
Horoszkóp

4 kristály, amik szerelmet hoznak az életedbe

Vonzd be a szerelmet egy apró kristállyal

A kristályok rezgéseivel nem csak azt a személyt vonzhatod be az életedbe, akire mindig vártál, hanem szenvedélyt hozhatsz a meglévő párkapcsolatba is.

A kristályokban lakozó energia számos dologra használható. Megerősítheted önmagad kisugárzását, hogy mágnesként vonzd be azt az embert, aki a boldogságodhoz hiányzik. De a hálószobában elhelyezett ásvány képes visszahozni a régi szenvedélyt, vagy éppen segít abban, hogy két ember mindennél mélyebben kötődjön egymáshoz.
Hozd be a megfelelő rezgést az életedbe az ásványokkal, és te is tedd meg a következő lépést a változás felé!

csókolózó pár

Fotó: Unsplash

Rózsakvarc: a szerelem köve

Ősidők óta a szerelmi varázslás köve, erőteljes női energiát hordoz. Nevezik a “szív kövének” is. Gyengéd energiája akkor segít, ha a feltétel nélküli szeretet és szerelem hiányzik az életed bármely területén. Általa magadat is jobban fogod szeretni, és támogat, amikor a lelki társadat és a szerelmet keresed. Nyaklánc formájában, a mellkasod tájékán hordva, aktiválja a szívcsakrát, magadhoz vonzza azt a szeretet, amire éppen szükséged van.

Zöld aventurin: a szenvedély feltámasztója

Aa zöld a szívcsakra színe, de mivel az aventurin a siker és bőség köve, ez a kettő jól jön a hálószobában is. Egy igazi katalizátor, amit a párna vagy az ágymatrac alá helyzve akár titokban is afrodiziákumként használhatsz. Ha nyílt lapokkal játszol, bátran tegyél a hálószoba négy sarkába, és súgd a párod fülébe, hogy ne csodálkozzon, ha hevesebb leszel.

Pink topáz: a lelki társ felfedezője

A kifinomultság és a minőség megtestesítője, akkor használd, ha szeretnél megállapodni, a lelki társadat keresed. A holdhoz kapcsolódó kő erejét befolyásolják a holdfázisok, érdemes növekvő hold idején használni társkeresésre. Amikor úgy érzed, felkészültél a változásra, vedd fel a topáz ékszered, és indulj el a szíved után.

Rubin: a legvadabb vágyak felszabadítója

Ez a kő maga a luxus, de egy kis rubin elég az energia áramlásához, és az ára is elérhető. A gyökércsakra köve: ami a vágy, az érzéki örömök és szexuális energia erősségét és áramlását szabályozza a testedben. Sugárzóvá és felszabadulttá tesz, és egyből belecsöppensz abba a vad kalandba, ami életed szerelme lehet. 

(via elitedaily)

Ez is érdekelhet színes mécsesek gyertya Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top