nlc.hu
Horoszkóp

5 feng shui tipp, ami jót tesz a párkapcsolatnak

Rendezd át a teret a boldog házasságért!

Gondoltad volna, hogy a környezet is hatással lehet a házasságodra? A térrendezés ősi művészete az élet minden területén pozitív változásra képes.

Az ősi keleti filozófiai rendszerek mindig arra irányultak, hogy az ember egészséges legyen testileg és lelkileg. Ennek része a környezet is, amit ha megfelelően rendben tartunk, és betartunk bizonyos szabályokat, hozzájárul a harmónia eléréséhez. A vasztu és a feng shui is azt célozza meg, hogy az ember boldog legyen: egyedül és a párkapcsolatban is.

pár az ágyban

Egy kis piros nekik is jól jönne még! / Fotó: Unsplash

1. Tarts rendet

A rend mindenkinél mást jelent ugyan, de próbálj meg minél rendezettebb otthonban élni. A feng shui szerint ha a lakásban káosz van, az a fejekben lévő káoszt tükrözi. Próbáld lépésenként: kezdd a hálószobával. Űzz ki minden felesleges holmit: ruhakupacokat, de a képernyőt mindenképpen. Ez az intimitás legfőbb színtere.

2. Csukott ajtó

A hálószoba ajtaja mindig legyen zárva. Itt olyan energiák vannak, amik két ember kapcsolódásáról szólnak, az intimitást szolgálják. A szellőztetés után csukd be az ajtót, csak rátok tartozik, mi van abban a térben.

3. A piros ereje

Ezzel a színnel bevonzhatod a pezsdítő energiát, a szenvedélyt, és az érzékiséget a hálószobába. Ne vidd túlzásba, mert azzal az ellenkező hatást éred el. Használj kiegészítőket, párnákat, takarót a piros szín árnyalataiban.

4. Kerüld a vizes díszeket

A feng shui szerint a szerencsét bevonzza a csobogó, az akvárium és más, hasonlóan vizes dísztárgyak. De semmiképp ne tartsd a hálószobában. Ha nincs külön hálószoba, akkor minél távolabb legyen az ágytól.

5. Párosan szép az élet

A hálószoba két ember közös tere, mindenből használj kettőt. Éjjeliszekrényekből, ágyneműhöz tartozó párnákból, dísztárgyakból, gyertyából legyen egy-egy darab, ami kettőtöket jelképez, és így erősíti a kapcsolatot.

(via womensweekly)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top