Horoszkóp

Ezt a hobbit mindenképpen érdemes kipróbálniuk a csillagjegyeknek

A horoszkóp segít, hogy kihozhasd magadból a lehető legtöbbet, s olyan új hobbit javasol, amiben biztosan örömet találsz. Ugye, kipróbálod akár már ezen a héten?

Milyen irányba érdemes elmozdulniuk csillagjegyeknek? Milyen merőben új hobbit javasol a horoszkóp? Íme!

Kos – Nézz frizura- és sminkkészítő videókat!

Kos jegyűként hajlasz rá, hogy változtass a megjelenéseden, ezért a legjobban teszed, ha a fodrász helyett a videó megosztó portált keresed fel. Nézz meg pár videót, hogyan kell a legújabb frizurákat elkészíteni, s lesd el az idei év legszuperebb smink trükkjeit is. Az, hogy most nincsenek baráti összejövetelek, nagyobb események, még korántsem jelenti, hogy nem is kéne adni magadra. Használd ezt az időt arra, hogy minél több szépségápolási ötletet tanulsz meg.

Bika – Jógázz és meditálj!

Bika jegyűként lépj kapcsolatba a belső éneddel és hozd egyensúlyba a szervezeted. Jótékonyan hat rád, ha naponta jógázol és meditációs gyakorlatokat végzel. Nem kell több órára gondolnod, 20-30 perces gyakorlással is sokat teszel az egészségedért. Az új életvitelhez való alkalmazkodás most sok feszültséget idézhet elő benned, éppen ezért is fontos, hogy ellazulj, figyelj a légzésedre és tisztítsd meg a fejedet a zavaró gondolatoktól.

Ikrek – Szervezz online partikat!

Ikrek jegyűként az egyedüllét nem a te asztalod, éppen ezért kreatív módon turbózd fel a társasági életedet. Miért nem rendezel online partikat? Vess be néhány szórakoztató játékot, folytass eszmecserét bármilyen izgalmas témáról, amit nagyon könnyen összeszervezhetsz videó-cseten keresztül. Hidd el, a mostani szűkösebb lehetőségek között sem kell a barátokat hanyagolnod.

A horoszkóp különleges új hobbit javasol a csillagjegyeknek (fotó: Getty)

A horoszkóp különleges új hobbit javasol a csillagjegyeknek (fotó: Getty)

Rák – Pofozd ki a közösségi média profilodat!

Rák jegyűként a jelenlegi állapot valójában merőben új helyzetet teremthet a karriercéljaidat illetően. Ám ez korántsem jelenti, hogy miközben otthon ülsz, ne próbáld meg letenni a névjegyedet az asztalra. Sőt, ez most kifejezetten nagyszerű alkalom, hogy felfrissítsd a közösségi média profilodat, s olyan témában írj bejegyzéseket, amelyek segítenek rátalálni a hasonló gondolkodású emberekre.

Oroszlán – Készíts scrapbookot az utazásaidról!

Oroszlán jegyűként sajnos nagyon is elképzelhető, hogy a tavaszra, nyárra tervezett utazásodat el kell idén halasztanod, de legalább újraélheted az eddigi kalandozásaidat. Használd az időt arra, hogy az eddigi legkedvesebb élményeidről kreatív albumot, saját scrapbookot készítesz. Lehet, hogy most nem tudsz elutazni, ám legalább visszarepülhetsz az időben, s újra átélheted a korábbi élményeket.

Szűz – Pezsdítsd fel a szerelmi életedet!

Szűz jegyűként lehet, hogy a négy fal közé szorultál egy időre, ám ha a szerelmeddel töltheted az időt, vesd be a kreativitásodat és használd a lehetőséget arra, hogy felfrissítsétek a szerelmi életeteket. Valld be, nem is árt egy kicsit feldobni mindezt… Párod hihetetlen boldog lesz, hogy mostantól sokkal több időt tölthet a társaságodban. Jót teszel a kapcsolatotoknak, nem mellesleg az egészségednek is…

A scrapbook igazán kreatív és izgalmas hobbi (fotó: Getty)

A scrapbook igazán kreatív és izgalmas hobbi (fotó: Getty)

Mérleg – Vedd elő a társasjátékokat!

Mérleg jegyűként ég benned a versenyszellem, s szereted a társaságot is, akkor miért is nem váltasz „játék üzemmódba”? Társasozhat az otthoniakkal, de a neten keresztül valójában bárkivel. Amint véget ér ez a mostani időszak, te leszel, aki a legtöbb pontot zsebelheti be a játékokban. S milyen jó érzés lesz az élre állni, nem igaz? Azért a szeretteidre is jusson idő a játékok mellett…

Skorpió – Tedd rendbe a környezetedet!

Skorpió jegyűként hozd felszínre a benned rejlő Marie Kondót, akit a rendrakás istennőjeként tartanak számon. Használd az időt arra, hogy kitakarítod, újjáalakítod az otthonodat. Még abban az esetben is, ha úgy gondolod, ezen a téren nincs mit javulnod, biztos akad néhány porosabb sarok, amit takarosabbá tudsz tenni. Mindeközben hallgass vidám zenét, tedd élvezetesebbé a rendrakást.

Nyilas – Éleszd fel a művészi ambíciódat

Nyilas jegyűként rengeteg időd van most ahhoz, hogy felszínre hozd a benned megbúvó kreativitást. Vedd elő az ecsetet, a festéket, a festővásznad, de belevághatsz a versírásba is. Sőt, a régóta halogatott kézműves projektre is bőven jut idő most. Használd ki ezt a nehéz helyzetet arra, hogy művészi ambícióidat a felszínre hozod. Az eredmény téged igazol, nem mellesleg hihetetlen örömmel tölti meg a lelkedet.

A főzést, az új ízeket is érdemes kipróbálni (fotó: Getty)

A főzést, az új ízeket is érdemes kipróbálni (fotó: Getty)

Bak – Főzz isteni ételeket!

Bak jegyűként a munkád mellett miért is ne tölthetnéd az idődet azzal, hogy megpróbálsz minél kreatívabbá válni a konyhában, ízletesebb ételeket főzni? A főzés nem csupán az evésről szól, a kulináris élvezetek valódi művészettel érnek fel. Élvezd a konyhában töltött időt, s otthonodat alakítsd étteremmé. A családod örömmel segít neked, s még nagyobb örömmel fogyasztja el a főztödet. Legyél merész és kísérletezgess!

Vízöntő – Vezess naplót!

Vízöntő jegyűként talán nem is tudtad, hogy a naplóírásnak rengeteg előnye van. Segít például új ötleteket kiagyalni, problémákat megoldani és magadat is jobban megismerni. Abban is remek lehetőség, hogy a visszafojtott érzelmeidet felszínre hozhasd. Nem könnyű mindennapossá tenni ezt a tevékenységet, ám itt a lehetőség, hogy belefogj, s olyasmit is felfedezz magadban, amiről eddig sejtelmed sem volt.

Halak – Csináld magad projektek!

Halak jegyűként mostanában jóval kevesebb lehetőséged nyílik a vásárolgatásra, viszont mindez nagyszerű alkalom, hogy magad csináld meg, amire igazán vágysz. Hihetetlen fantáziával és kreativitással áldott meg a sors, akkor miért is ne használhatnád a tehetségedet? A mostani időszak nem csupán remek alkalom, hogy megmutasd, mi mindenre vagy képes, hanem lehetőség arra is, hogy begyűjtsd a környezeted elismerését.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top