nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek feltűnési viszketegsége van

Csillagjegyek, akiknek feltűnési viszketegsége van

Ezek a csillagjegyek nagyon szeretnek a középpontban lenni.

Kos

Hihetetlen energiával vág bele mindenbe. Csak a célra koncentrál, mindig nagyon motivált, és szereti, ha elismerik a sikereit. Nagyon türelmetlen, mindenkitől ugyanazt a tempót várja el, amit maga diktál – gyakran emlékeztetve erre másokat. Lelkesedésével képes ösztönözni és magával húzni a társait, imádja a versengést és gyűlöl veszíteni. Nyertesként elvárja a hangos ünneplést. Szereti, ha a környezete vele foglalkozik, támogatja, szeretgeti.

Csillagjegyek, akik szeretik a feltűnést

Fotó: Getty Images

Ikrek

Rendkívül kíváncsi, nagyon jól alkalmazkodik és elképesztően szociális. Elvárja, hogy különlegességét ajnározd. Arra vágyik, hogy ismerd el eredeti gondolkodásmódját és sokoldalú személyiségét. Nagyon büszke rá, hogy minden területen megállja a helyét, mindenkivel képes szót érteni. Könnyen és gyorsan tanul, szeret minden újba belekóstolni, folyamatosan megújulni. Nyitottan áll hozzá az élethez, és képes megváltoztatni a nézőpontját, ha valódi indokokkal találja szemben magát.

Oroszlán

Lételeme, hogy folyton elismerd kreativitását, optimizmusát és nagylelkűségét. Emellett pedig szeretne inspirálni másokat, példás önbizalmával, kisugárzásával. Imádja a drámát és a drámai hatást, mindig ki akar tűnni megjelenésével, viselkedésével, és mindezekért bezsebelni a bókokat. Vezéregyéniség, aki szeret mindent irányítani. Az egója határtalan, de meleg szívével viszonozza, ha dicséred őt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top