nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiknek az élet egy nagy carpe diem

Csillagjegyek, akiknek az élet egy nagy carpe diem

Ők azok a csillagjegyek, akik nagy kanállal falják az életet.

Oroszlán

Folyamatosan a pozitívumokat és a szeretetet keresik, így képesek a dolgok humoros oldalát látni és önfeledten létezni. Keresik a jót, az élet szépségeit, és folyamatosan tesznek azért, hogy jó legyen nekik. Persze, nekik is vannak időszakok, amikor elkeserednek, de mindig keresik a megoldásokat. Bevállalnak mindent, igazi carpe diem-életérzésben élik az életüket.

Csillagjegyek és a carpe diem

Fotó: Getty Images

Kos

Próbálják magukat függetleníteni az időtől, a szabadságot szeretik. Szeretnek a pillanatnak élni, és sosem érzik úgy, hogy kihagytak volna valami fontos kalandot az életükből. Tesznek azért, hogy minden egyes pillanatot kiélvezzenek, szeressenek.

Bika

A Bika alapvetően rugalmas. Amikor rossz dolgok történnek, nem hagyja, hogy azok maguk alá temessék. A szépséget és az élvezetet keresik az életben és 100%-ban élvezni tudják, amikor megtalálják azt. Szeretnek élni, szeretnek kockáztatni, zászlóshajójuk a carpe diem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top