nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Újjászületéssel felérő megújulás jöhet – Heti holdhoroszkóp 2024. március 20–26.

Engedd meg magadnak a változást, tűzz ki célokat és nyiss az újdonságok felé! Most tiszta lappal indulhatsz.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – március 20.

A Hold: nő
Jegy: Oroszlán

A mai nap új kezdetet jelenthet minden csillagjegynek. Sokkal inkább érdemes most életmódot váltani, egy új szokást bevezetni életedbe vagy átszervezni mindennapjaidat, mint a szilveszter-újév fordulón. A mostani erők támogatni fognak, bármilyen kihívásba veted is bele magad, illetve bármilyen távoli célt tűzöl is ki magad elé.

CSÜTÖRTÖK – március 21.

A Hold: nő
Jegy: Oroszlán

Ma bátrabbnak érezheted magad ahhoz, hogy belevágj valami újdonságba. Az akadályokkal is visszakézből bánhatsz el. Ma tartsd szem előtt a hajápolást: ha szeretnéd megerősíteni a hajadat, ma érdemes vágatni belőle, akár csak a végéből egy kicsit. Mindenféle hajtápláló praktika, pakolás, éltető olajok is jól jöhetnek, bármi, ami táplálja, erősíti, kényezteti hajadat.

PÉNTEK – március 22.

A Hold: nő
Jegy: Oroszlán, 08:41-től Szűz

Lehet, hogy ma különösen kell majd figyelned, hogy gördülékenyen tudj együttműködni kollégáiddal. Próbáld háttérbe szorítani kritikai érzékedet és a pozitívumokra koncentrálni. Lehet, hogy inkább egyedül haladnál a dolgaiddal, de többre jutsz másokkal összefogva, még ha kompromisszumot kell is kötnöd.

SZOMBAT – március 23.

A Hold: nő
Jegy: Szűz

Céltudatosan és energikusan vesd bele magad a hétvégi eseményekbe. Kezdeményezz, akár egy új programról, akár új kapcsolatról van szó. De csak óvatosan, mert a szenvedély feszültté tehet. Ha megőrzöd higgadtságodat, sikerrel veheted az akadályokat. Most érdemes a türelmet, precizitást igénylő feladatokba fogni.

Kezek földlabdás növénycsemetét tartanak

Fotó: Getty Images

VASÁRNAP – március 24.

A Hold: nő
Jegy: Szűz, 21:39-től Mérleg

Próbáld minél könnyedebben, lazábban venni a hétvégi programokat, ha rágörcsölsz, a saját és környezeted dolgát is megnehezíted. Óvatosan engedj érzéseidnek, mert most könnyebben csapdába csalhatnak. Mindenesetre bármi is történik, ne izgasd fel magad. Ma hajlamosabb lehetsz az aggódásra, ami nyűgössé tehet. Tűzz ki magad elé reális célokat és a felé vezető, követhető, megugorható lépcsőfokokat.

HÉTFŐ – március 25.

A Hold: TELIHOLD
Jegy: Mérleg

A mai telihold támogat, hogy felfedezd a benned lévő, de megbúvó erőt. Most megnyílhatnak előtted a kapuk, különösen, ha el tudod engedni a múlt hibáit. Elég, ha az értékes tapasztalatokat viszed tovább magaddal. Ugyanakkor a telihold kellemetlen feszültséget is hozhat, lehet, hogy nem is tudod, mitől kerülsz robbanásközeli állapotba, de egyáltalán nem biztos, hogy a hétkezdés rohanása okozza. Az is lehet, hogy nyugtalanabbul alszunk, mint egyébként, így legalább napközben kíméljük magunkat attól, hogy felboruljon lelki egyensúlyunk.

KEDD – március 26.

A Hold: fogy
Jegy: Mérleg

A mai csapda a túlérzékenység lehet, de nálad van az orvosság is: belső béke és kiegyensúlyozottság. Mi az, ami az utóbbiak felé visz legalább egy lépéssel? Mi az, ami segít helyreállítani belső egyensúlyodat? Nem baj, ha nincs varázspálcád, anélkül is tudsz tenni saját harmóniád érdekében. Barátainkat, szeretteinket is segítségül hívhatjuk. Ez azért is jó lehet, mert a találkozás alkalmat adhat, hogy nemcsak magunkban, hanem kapcsolatainkban is harmóniára törekedjünk.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek és a harc Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top