nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik rettegnek a szerelemtől

Csillagjegyek, akik rettegnek a szerelemtől

Ők azok a csillagjegyek, akik nagyon félnek szerelmesnek lenni.

Nyilas

A Nyilas, amikor a kapcsolata véget ér, a párjait talán épp azzal bosszantja fel a leginkább, hogy semmi különösebb fájdalmat vagy érzelmet nem mutat. Optimista, vidám és szabadságkedvelő természetéből fakad a viselkedése, pontosan tudja, mindig lesz következő. Vonzó, megnyerő és kedves személyiségével könnyedén levesz bárkit a lábáról. Minek lenne szerelmes, ha az érzés nélkül is elérheti a célját? Bár nagyon szívtelennek tűnhet, igazából csak az áll a dolog hátterében, hogy fél szerelmesnek lenni.

Csillagjegyek, akik félnek a szerelemtől

Fotó: Getty Images

Kos

A Kos gyorsan és mohón veti bele magát a párkapcsolatba, és eleinte mindent meg is tesz a párjáért. Aztán az esetek többségében pontosan ilyen gyorsasággal józanodik ki a kábulatból. Márpedig ha elveszíti az érdeklődését, inkább szakít és továbblép. Mire a dolgok elmélyülnének, a Kos lelép. Nem akar, fél szerelmesnek lenni, így jobban látja, ha felveszi a nyúlcipőt. Őrzi a függetlenségét, mert attól tart, egy komoly és tartós kapcsolatban önmagát veszítené el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top