nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek nehéz lesz március utolsó hete

Csillagjegyek, akiknek nehéz lesz március utolsó hete

Nem alakulnak jól a dolgaik ezen a héten.

Halak

A Halak a héten könnyedén úgy érezhetik, hogy nincs tovább, semmi nem jön össze, feladják. Emellett kicsit depresszívek is lesznek, úgy érzik, nagyon motiválatlanok, nem érdekli őket semmi. Nem érdemes ebbe az állapotba belesüppedni, ráadásul jönnek az ünnepek is. Inkább tölts időt a családdal kedves Halak! Vegyél ki pár nap szabadságot, és próbáld kitalálni, hogyan tovább!

Csillagjegyek és a jövő hét

Fotó: Getty Images

Szűz

A Szüzek is elveszettnek érzik magukat, úgy látják, már senkit sem érdekel, hogy vannak, éppen mivel foglalkoznak. Ez valamiért a héten nagyon megviseli őket. Sokat duzzognak, magukba fordulnak, nem akarnak meghallgatni senkit, közben pedig mégis vágynak arra, hogy szeressék őket. Kedves Szűz, most akkor döntsd el, hogyan tovább, mit is szeretnél valójában?

Bika

A Bikát nagyon lefárasztja ez a hét, az energiái már szerdára teljesen eltűnnek, hiszen otthon készül a húsvéti ünnepekre, a munkahelyén pedig 1000 fokon pörög. Nem csoda, hogy kimerül, ingerült lesz, és egyszerűen elviselhetetlen nemcsak a környezete, de saját maga számára is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top