nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek boldogságot hoznak

Ezek a csillagjegyek boldogságot hoznak

Mellettük egészen biztos, hogy rád talál a boldogság!

Kos

A Kos szó nélkül ragad magával mindenhova, és követ is téged, akárhová vezet az utad, életre szóló kalandokban lesz részed általa. Sőt, nem egyszerűen követni fog téged, hanem inspirálni is – hogy őrültebb dolgokba vághass bele. Érzi, hogy szabad szellem vagy, akit nem lehet röghöz kötni. Ez pedig végtelenül boldoggá tesz.

CSillagjegyek és a boldogság

(Fotó: Getty Imamges)

Bika

A Bika férfi figyelme középpontjában állsz, ahol folytonos bókjai és dicséretei özöne zúdul rád. A legragyogóbb nővé válsz mellette, hiszen mindennap arról biztosít, hogy tökéletes vagy és gyönyörű. Akárhogy is láttad magad eddig, a Bika férfinak megvan hozzá a képessége, hogy mellette a világ leggyönyörűbb nője legyél. Ha valaki mellett a boldogság garantált, hát az ő.

Ikrek

Rendkívül vonzó és érdekes az Ikrek férfi. Mindig van miről mesélnie, és történeteit éjjel-nappal tudnád hallgatni, olyan érdekfeszítőek. Minden helyzetben tudja, hogyan kell veled beszélni, kommunikálni, legyen szó szórakoztatásról vagy komoly dolgokról. Ennyire, mint ő, senki nem érzi ezt, és ettől igazán boldog leszel vele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top