nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nehezen adnak bizalmat

Csillagjegyek, akik nehezen adnak bizalmat

Ők azok a csillagjegyek, akik még a párjuknak is nehezen szavaznak bizalmat.

Skorpió

A Skorpió sarokba szorítva érzi magát, amikor olyasvalakivel hozza össze a sors, aki nála kevésbé rugalmas típus. Ilyenkor ösztönösen gyanakodni kezd, ami még inkább megakadályozza a bizalom felépítését. Amikor úgy érzed, Skorpió párod bizalmatlan, kétkedő, próbálj minél kitartóbb és állhatatosabb lenni, hiszen ez nála a szerelem legbiztosabb jele.

Csillagjegyek és a bizalom

(Fotó: Getty Images)

Vízöntő

A Vízöntő nagyon gyanakvó típus. Amikor pedig a környezetében valaki folyamatosan a rivaldafényben tündöklik, az nagyon nem tetszik neki. Ha extrovertált természeted bosszantja Vízöntő szerelmedet, mondd el neki őszintén, mennyire fontos neked, és mutasd meg, milyen az, amikor törődsz valakivel.

Halak

A Halak annyira empatikus, hogy időnként éppen emiatt hajlamos olyasmit túlgondolni a többiek valódi érzéseit, cselekedeteit. Amikor az egyensúly kibillenésének leghalványabb jelét tapasztalja a kapcsolatában, azonnal bizalmatlanná válik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top