Horoszkóp

3 csillagjegy, akik lelki nagytakarításra szorulnak

Ők azok a csillagjegyek, akiknek a tavasz beköszöntével nemcsak az otthonukban, hanem a lelkükben is rendet kell tenniük.

Bika

Mások túlzott elvárásait kellene kisöpörni az életedből, erre lesz alkalmas az idei tavasz. Nem tarthatod irányítás alatt, hogy mit gondolnak rólad, de nem is élhetsz aszerint, amit ők szeretnének látni belőled. Tedd a dolgod a legjobb tudásod szerint, és fogadd el, hogy nem tehetsz mindenkinek kedvére. Hidd el, nem okozol csalódást, sőt, akik igazán kötődnek hozzád, így tisztelnek majd igazán.

Csillagjegyek és a nagytakarítás

(Fotó: Getty Images)

Ikrek

A karriered helyezett rád súlyos nyomást. Ideje hátrébb lépni egyet, és megpihenni, mielőtt kiüt a tavaszi fáradtság. Jusson eszedbe, hogy azért dolgozol, hogy megélj. Nem pedig azért élsz, hogy dolgozhass. Eddig is a legjobb formádat hoztad, egy kis szünet nem ront a megítéléseden. Lomtalaníts a munkaállomásodon és a gardróbodban, segíti a lelki folyamatokat.

Rák

Porold le a túracipődet! Ideje kilépni a komfortzónából, szó szerint. Húztál egy falat magad körül, ami téged is zavar. Pláne, hogy itt a jó idő és hív a természet. Ha kimozdulsz, ráadásul nem egyedül teszed, testileg és lelkileg is kibújsz a csigaházadból. Keress új élményeket és ingereket, különben magadba süppedsz, és a végén csak segítséggel mászhatsz ki belőle.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top