nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek a volán mögött

Csillagjegyek, akik katasztrofális autóvezetők

Az, hogy kiből lesz jó vagy rossz sofőr, nyilván nem csak a születési időpontján múlik, de azért azt sem lehet teljesen figyelmen kívül hagyni!

Nem mindenkinek megy zökkenőmentesen a jogosítvány megszerzése, és az azt követő autós kalandok sem mindig felhőtlenek. Főleg akkor van ez így, ha valaki túl forrófejű, gondjai vannak a szabálykövetéssel vagy épp határozatlanabb a kelleténél.

Félre az útból!

Sikerrel teljesített vizsgák ide vagy oda, sajnos szép számmal futhatunk bele így is olyan autósokba, akik rémesen vezetnek. Ha csak a szó átvitt, és nem szoros értelmében véve futsz bele ezekbe a sofőrökbe, még örülhetsz is!

Vannak ugyanis olyanok, akik nem ússzák meg egy kis bosszankodással: a kevésbé szerencsés helyzetek koccanással, vagy akár annál is rosszabbul végződhetnek, ha olyan ember ül a volán mögé, akinek nem biztos, hogy vezetnie kellene. Mutatjuk, hogy a csillagjegyek szempontjából kik sorolhatók a legveszélyesebbek közé!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top