nlc.hu
Horoszkóp

Kétbalkezes csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek végtelenül kétbalkezesek

Jobb, ha semmit nem adsz a kezükbe, mert még azt is képesek eltörni, ami egyébként törhetetlen. Mi szóltunk, a többi már rajtad múlik!

Mindenkinek lehet rossz napja, amikor kicsit ügyetlenebbnek érzi magát az áltagosnál, de a következő csillagjegyek számára minden nap ilyen. Esetlenségükből fakadóan szinte állandóan történik velük valami, és ezt nem csak mi mondjuk. Ők is pontosan tudják magukról, hogy kétbalkezesek.

Nyilas

A Nyilas igazi felfedező hírében áll, a szó szoros értelmében szeret új, számára ismeretlen vidékeken barangolni. Egyedül azonban életveszélyes útjára engedni őt, ugyanis tényleg igazi istencsapása. Képes a saját lábában is megbotlani, sőt, akár egy teljesen sima terepen is olyan sérülést szenvedni, amit a józan ész nem magyaráz. Ugyanez arra is igaz, ha izgatott: jobb, ha ilyenkor nem mész a közelébe, mert ön- és közveszélyes. Az egyik legügyetlenebb csillagjegy.

Mr. Bean

Fotó: Profimedia

Kos

A Kos tele van energiával és lelkesedéssel, mindig készen áll az új kihívásokra. Határtalan energiája azonban kissé impulzívvá és kapkodóvá teheti, aminek nem ritkán szerencsétlenség vagy rosszabb esetben baleset a vége. Ő az, aki még az ajtófélfának is képes nekimenni, ha elmerül a gondolataiban, ami pedig a kétbalkezességét illeti, jobb, ha éles, szúró és vágó szerszám közelébe nem kerül.

Ikrek

Az Ikrek rendkívül kíváncsi és érdeklődő, szomjazza a tudást. Agilis elméje mindig mozgásban van, de épp itt a bökkenő: fizikai koordinációja nem feltétlenül tart ezzel lépést. Annyira el tud merülni abban, amiről beszél, vagy ami a fejében jár, hogy könnyen megbotlik, lever tárgyakat, nekimegy másoknak, sőt, nem ritka, hogy magára önt valamit. Ugyanakkor még ez sem vetheti őt vissza abban, hogy ugyanolyan átéléssel mondja tovább magáét.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top