nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akikkel élmény utazni

3 csillagjegy, akikkel élmény utazni

Íme azok a csillagjegyek, akik állandóan útra kelnének, és akikkel számtalan élmény vár.

Vízöntő

A legfurcsább csillagjegy, a Vízöntő addig nem érzi jól magát, amíg valami újat, egyedit nem csinálhat. Nem követi a megszokott forgatókönyvet, így amikor az utazását szervezi, akkor is biztosan a saját feje után megy. Ha Vízöntővel randizol, készülj fel, hogy nem luxusszállodákba foglal szobát, hiszen ő a valódi világot szeretné megismertetni veled, nem a hotelek hallját. Nem ismeri a kőbe vésett útitervet, oda megy, ahova a szíve húzza, vagyis a legkalandosabb és legkülönösebb helyekre…

Csillagjegyek és az utazás

Fotó: Getty Images

Kos

A Vízöntő spontán, ám aligha közelíti meg ezen a téren a Kost. A tűz elemű jegy szenvedélyes és meggondolatlan, ám ha a pillanat hevében úgy döntesz, hogy Thaiföldre utaznál, nála megfelelőbb partnert nem is választhatsz ehhez. Tele van energiával, folyton mehetnéke van, mindent látni és csinálni akar, s ha ezt a szerelmével teheti, akkor több mint elégedett. Ha arra vágysz, ahogy megmászd a legmagasabb hegycsúcsokat ahelyett, hogy gondtalanul szunyókálnál, kétségtelenül a Kos a tökéletes párod.

Nyilas

Senki sem érhet a Nyilas nyomába, ha felfedezésről és odaadásról van szó. Lehet, nem ő a tökéletes társ, amikor hagyományos családról álmodozol, ám ha utazásról van szó, nála jobbat biztosan nem találhatnál. Fáradhatatlan és optimista típus, aki felfedezésre született. Akkor érzi magát a legjobban, ha új kultúrákat ismerhet meg, új emberekkel találkozhat, új ételeket próbálhat ki. Nem híve a luxusutazásoknak, sportos típus, minden kellemetlenséget vállal, minden nehézségre előre felkészül. Mellette az élet soha véget nem érő utazásnak tűnik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top