nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek nem alakul jól az év

Csillagjegyek, akiknek nem alakul jól az év

Csillagjegyek, akiknek az év hátralévő része nem alakul túl jól.

Rák

Általában nagyon ügyesen viszed véghez a terveidet, projektjeidet, és a váratlan kihívások sem zökkentenek ki, de valahogy az év hátralévő részében ez nem így lesz. Mind a munkahelyeden, mind a magánéletedben merülhetnek fel problémák, amiket nem biztos, hogy meg fogsz tudni oldani. Meg fogod tapasztalni a határaidat is. Hatalmas erőbe telik majd, hogy megküzdj minden akadállyal, de túl leszel rajta! Arra viszont figyelj, hogy kit fogadsz a bizalmadba.

Csillagjegyek és az év hátralévő része

(Fotó: unsplash)

Mérleg

Nemcsak anyagi problémáid akadhatnak, a szerelem terén is küzdelmes hónapok elé nézel. Az utadba akad valaki, akivel együtt felülsz az érzelmi hullámvasútra – ami kiváló tesztként szolgál majd számodra. Szembesülsz vele, hogy mennyi mindent bírsz elviselni, és milyen erős vagy valójában. Ne roppanj össze a hatalmas terhek alatt. Meg tudod csinálni! Nem lesz könnyű pár hónap, de egészen biztos, hogy megugrod a nehézségeket mind lelkileg, mind fizikailag.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top