nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek mindenük a gyerekek

Csillagjegyek, akiknek mindenük a gyerekek

Pont úgy tudják szeretni mások gyerekeit is ezek a csillagjegyek, mintha a sajátjuk lenne.

Rák

A Rák igazi szülőalapanyag. Mintha még a testét is arra teremtették volna, hogy gyerekei legyenek – persze csak asztrológiai értelemben. A Rák rendkívül türelmes és törődő ember, aki nemcsak a saját gyerekeit imádja, hanem általában szeret olyan munkahelyen is dolgozni, ahol mások gyerekeinek az életét teheti szebbé. A gyerekek előhozzák a Rák érzékeny, gondoskodó természetét. Számára szórakozás a gyerekek társasága, a saját gyerekeire felnéz épp ezért élete egyik legnehezebb időszaka, amikor a gyerekei kirepülnek a fészekből.

Gyerekek és a csillagjegyek

(Fotó: unsplash)

Bika

A Bika híresen önzetlen csillagjegy. Mióta az eszét tudja, a Bika biztos benne, hogy lesz családja, de mivel nem egy hirtelen fajta, ezért jó alaposan átgondolja, mielőtt társat választ a gyerekvállaláshoz. A Bikát nem lehet siettetni, pontosan tudja, mikor akar gyereket. Abban hisz, hogy idő kell a jó döntéshez, és biztosra akar menni, hogy egy erős párkapcsolatot épít fel a leendő gyermekei másik szülőjével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top