nlc.hu
Horoszkóp
Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Regenerálódj a Hold-erővel! – Heti holdhoroszkóp 2024. április 17-23.

A héten adjunk energiát mindenbe, amit táplálni szeretnénk, a saját regenerációnkról sem elfeledkezve.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – április 17.

A Hold: nő
Jegy: Oroszlán

Ha teheted, ma vágasd le a hajadat, vagy csak egy keveset a végéből, mert a mai holdállás igazán megerősíti és dússá teszi azt. Bármivel érdemes ma foglalkozni, amit növelni, erősíteni, táplálni szeretnénk. Céltudatosan és határozottan haladhatunk előre projektjeinkben.

CSÜTÖRTÖK – április 18.

A Hold: nő
Jegy: Oroszlán, 16:12-től Szűz

Amennyire tehetjük, most különösen érdemes megválogatni, hogy mit veszünk magunkhoz, mivel tápláljuk magunkat, és így mit építünk be szervezetünkbe. A mennyiség helyett a minőségre tegyük a hangsúlyt, akár még a kényeztetést is megengedhetjük most magunknak, még ha csak egészen keveset áldozhatunk is ilyesmire.

PÉNTEK – április 19.

A Hold: nő
Jegy: Szűz

Precízen és hatékonyan járhatunk ma minden feladatunk végére, gondosan elvarrva a szálakat, hogy semmilyen adósság ne terhelje lelkiismeretünket a hétvégére. Érdemes minden erőnket összeszedve ráfeküdni a munkára, mert bár ez extra erőfeszítést igényel tőlünk, de busásan meghozza az eredményt.

SZOMBAT – április 20.

A Hold: nő
Jegy: Szűz

Jó esetben tegnap minden feladatunkkal végeztünk, így ma a megnyugvásé, regenerálódásé lehet a nap. Forduljunk szeretettel és elfogadással családtagjaink felé, nehogy beleessünk a túlzott kritikusság, netán az ítélkezés csapdájába, ami a mai nap nagy veszélye lehet.

VASÁRNAP – április 21.

A Hold: nő
Jegy: Szűz, 05:10-től Mérleg

A mai nap pozitív kifutása, hogy harmóniába kerülünk saját magunkkal és másokkal is és belső derűs egyensúlyunkból semmi nem tud kimozdítani. Ez persze a legideálisabb állapot, de ha csak törekszünk rá és közelítünk felé, már akkor is boldog vasárnapot zárhatunk.

HÉTFŐ – április 22.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg

Munkahelyünkön ma kiemelten törekedjünk az együttműködésre, és mindenek fölött a békés megoldásokra, bármilyen feszült legyen is a helyzet. Lehet, hogy nekünk kell kezdeményeznünk ahhoz, hogy megtaláljuk a közös hangot, de ezt semmiképp se tegyük törtetően, mert azzal inkább elriasztjuk a másikat.

Nő törökülésben fest

Fotó: Getty Images

KEDD – április 23.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg, 17:20-tól Skorpió

Bár hétköznap van, mégis érdemes ma valamilyen formában áldozni a kultúra oltárán. Mindegy, hogy valamilyen művészeti alkotást szemlélünk, vagy akár mi magunk teremtünk szépet, a lényeg, hogy a harmónia, a művészet, a szépség egy szelete legyen része mai napunknak. Mindezzel belső egyensúlyunkat is tudjuk táplálni, regenerálni.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek ls a titkok Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top