nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiket hidegen hagy az asztrológia

Csillagjegyek, akiket hidegen hagy az asztrológia

A következő csillagjegyeket nem érdekli az asztrológia világa.

Ikrek

Lesznek olyan napok, amikor az Ikrek teljesen beleássa magát az asztrológiába, máskor pedig cinikusan bírálja. Az Ikrek kettős személyisége folytán könnyen változtathatja a véleményét. Amiért nem hisz a horoszkópokban, talán uralkodó bolygójának, a Merkúrnak is része van, hiszen az a kommunikáció mellett a logika bolygója, mely így a szkepticizmus felé hajtja.

Asztrológia és a csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Szűz

Ha a Szűz aggódik, számára a tények, az elemzés, a részletek jelentenek segítséget, de magát az asztrológiát elveti. Számára, ha egy gondolatnak van olyan része, amivel nem tud egyetérteni, az egészet valótlannak érzi. Nem is csoda, hiszen őt is a Merkúr bolygó uralja. Nem hisz az asztrológiában, és nem is érti meg azokat az embereket, akik viszont igen.

Bika

A Bika gyakorlatias és realista – az asztrológia pedig tele van árnyalatokkal, bizonyosság helyett lehetőségekkel, így tényleg nem biztos, hogy minden tulajdonság illik majd rá, amit olvas. Szkeptikus a leírtakkal, és nem hiszi, hogy minden tulajdonság, amit a csillagjegyére aggatnak, az rá is igaz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top