nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek igazi szívtiprók

Ezek a csillagjegyek igazi szívtiprók

Ezek a csillagjegyek igazi szívtiprók, akik könnyedén összetörhetik a szíved.

Vízöntő

A Vízöntő szívéhez sosem tudsz igazán közel kerülni, és sosem érezheted igazán, hogy a tiéd. Ő is nagyon szabad és független lélek, lehetetlenség lekötni és megfogni, csak akkor tart ki a párkapcsolatában, ha megkapja a számára szükséges távolságot. Nagyon okos és intelligens csillagjegy, ráadásul nagyon különleges aura veszi őt körül, ettől olyan elképesztően vonzó. Jól kommunikál, a humora is lehengerlő, remekül flörtöl. Viszont könnyen megfeledkezik az ígéreteiről, ezért könnyedén összetörheti a szíved.

CSillagjegyek, akik igazi szívtiprók

(Fotó: Getty Images)

Ikrek

Az Ikrek kettős jegy, ezért is lehet két arca, egy nagyon szerethető és egy kevésbé pozitív oldala. Hogy épp melyiket villantja fel, nem tudni, a hangulatától is függ. A flörtölés bajnoka, és talán már meg sem lep, hogy ő is független és szabad, őt sem könnyű lekötni. Zavarba ejtő gyorsasággal töri össze a szívedet. Már az első találkozásnál lehozná neked a csillagokat, a második randin úgy érzed, benne találtad meg az igazit, aztán alig néhány héttel később már bottal ütheted a nyomát. Hatalmas űrt hagy maga után, és persze számtalan összetört szívet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top