nlc.hu
Sztárok

Tóth Dávid igazi szívtipró

Tóth Dávid igazi szívtipró – mutatjuk, miért

Tóth Dávid magánélete nagyon érdekli az embereket, a Dancing with The Stars versenye alatt sok női rajongóra tett szert. A fotókat elnézve, nem is csodálkozunk!

Tóth Dávid a Dancing with the Stars versenyzője volt, aki rengeteg hölgy érdeklődését felkeltette.

Tóth Dávid extrasármos

Tóth Dávid a Dancing with The Stars műsorában. Fotó: Sajtószoba

Tóth Dávid eddig nem tánctudásáról volt híres

Az 1985-ben született fiatalember ezüstérmet szerzett a londoni olimpián kajak négyes 1000 méteres távon Kammerer Zoltánnal, Kulifai Tamással és Pauman Dániellel együtt. 2011-ben pedig világbajnok lett Szegeden K2-ben 500 méteren Kulifai Tamással.

Talán sokakat meglepett, amikor Tóth elfogadta a TV2 felkérését és olimpikonként szerepelt az Exatlon című műsorban. Később a Story magazinnak úgy fogalmazott, már akkor tudta, hogy nem indul a következő olimpián, amikor rábólintott a műsorra.

Tóth Dávid extrasármos

Tóth Dávid az Exatlon versenyzője is volt. (Fotó: smagpix/Olajos Piroska)

„Nehéz döntés volt, hogy szerepeljek-e az Exatlonban, vagy inkább az ötkarikás játékokra készüljek. De elég kicsi esélyt láttam arra, hogy kijussak Tokióba, mivel azt a versenyszámot, amiben én igazán jó eredményeket értem el, az 1000 méter kajak négyest törölték a versenyprogramból” – magyarázta idén nyáron a lapnak Tóth. Ráadásul a koronavírus-járvány miatt a 2020-as olimpiát el is halasztották.

A sportoló magánélete nagyon érdekli az embereket. Bár már eltelt néhány hónap azóta, hogy részletesebben beszélt róla, még nyár elején Tóth úgy fogalmazott, hogy nagyon vágyik egy szép családra, de egyelőre szingli.

Tóth Dávid extrasármos

(Fotó: smagpix/Olajos Piroska)

Nagy Ő-ként keresi a szerelmet

A világon számos országban nagy sikerrel futó The Bachelor magyar verziójában ezúttal Tóth Dávid keresi majd a szerelmet. Érkezik A Nagy Ő a TV2-re, és kiderült, miért mondott igent a sportoló a felkérésre.

Tóth Dávid extrasármos

(Fotó: smagpix/Olajos Piroska)

„Legjobbkor talált meg a felkérés. Nem titok, hogy több mint három éve vagyok szingli és valahogy úgy hozta az élet, hogy bár folyamatosan kerestem, de nem találtam meg azt a hölgyet, akit társként el tudnék képzelni magam mellett, miközben azt gondolom, erre már megértem és vágyom is rá. A Nagy Ő számomra azért fontos, mert adok egy esélyt annak, hogy talán a műsor segítségével találom meg az igazit, és remélem meg tudom azt is mutatni, hogy 2021-ben férfiként az értékrendem szerint mitől lehetünk egymás számára értékesek és a valódi »nagy ők«”mondta Tóth Dávid. 

A Nagy Ő korábbi szereplői: 

(Nyitókép: smagpix/Olajos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top