nlc.hu
Trend

Nagy Ő magyar szereplői

Emlékszel még rájuk? Így néz ki most a 3 magyar Nagy Ő!

Noszály Sándor, Molnár Anikó, és Gyursánszky Gábor. Egykor ők voltak az ország Nagy Ő-i, utánanéztünk, mennyit változtak azóta.

A The Bachelor című amerikai párválasztóshow magyar változata 2003 őszén érkezett Magyarországra, és a Nagy Ő címet viselte. A műsorban 25-en versenyeztek a Nagy Ő kegyeiért, aki romantikus randevúkra vitte őket, hogy jobban megismerkedjenek. Majd az egyes adások végén egy-egy szál vörös rózsával jelezte, hogy ki az, aki versenyben maradhat. Hazánkban 3 szériája volt a műsornak, de azóta sok-sok év telt el.

Noszály Sándor

Az első magyar Nagy ő Noszály Sándor teniszező volt. A férfi valódi sportolócsaládból származik. 2001-ben elhunyt édesapja, idősebb Noszály Sándor magasugró, atlétika edző volt, édesanyja, Steitz Anna kétszeres magasugró magyar bajnok, testvére, Noszály Andrea szintén teniszező.

Noszáj Sándor Nagy Ő-ként

Noszály Sándor Nagy Ő-ként (Fotó: smagpictures.com/ Anikó Hortolányi)

A sportoló a Nagy Ő idején 31 éves volt. A műsorbeli választottja Melinda lett, akivel valóban megpróbálták együtt, 3 hónapig alkottak egy párt, együtt is éltek, de aztán szétváltak az útjaik.

Noszály Sándor és Melinda

Noszály Sándor és műsorbeli választottja, Melinda még könyvet is írtak közösen (N)Őt keresni címmel. Fotó: Smagpictures.com / Story-Best x Archívum

Noszály Sándor jelenleg a Tv2 szuperprodukciójában, a Dancing with the StarsMindenki táncol műsorában vesz részt, az ötödik adásig jutottak a táncpartnerével, Mikes Annával.

Noszály Sándor a Dancing With The Stars-ban

Noszály Sándor és táncpartnere a Dancing With The Stars 3. adásában. (Fotó: TV2)

Az egykori Nagy Ő párja Páll Orsolya, a Pole Dance Fitness Tánciskola megalapítója és vezető tánctanára, akivel nagyon boldogok együtt. Noszály Sándornak egy korábbi kapcsolatából már van egy 17 éves nagylánya, Szonja. Egy korábbi tévéműsorban a sportoló úgy fogalmazott, hogy nem tartja magát szigorú apukának, de azért van tekintélye a lánya előtt. Elárulta azt is, hogy Szonjának nagyon jó a humora, emellett pedig jólelkű hölgy. A híresség párjának szintén van már három gyermeke.

Noszály Sándor és szerelme, Orsi (Fotó: Instagram)

Noszály Sándor és szerelme, Orsi (Fotó: Instagram)

Molnár Anikó

A Nagy Ő második szériája 2004 tavaszán kezdődött. De ezúttal nem nők versenyeztek egy férfi kegyeiért, hanem fordítva. A Nagy Ő pedig Molnár Anikó volt, akit 2003-ban a Való Világ második szériájába ismerhettünk meg, amit kis híján meg is nyert. A Nagy Ő egyébként végtelenül kínosra sikerült, mivel mikor műsorra került, már arról szóltak a pletykák, hogy Anikó egy híresség oldalán talált párra. Az utolsó rózsát úgy is adta át, mint a „barátság zálogát”, szerelemről szó sem lehetett. Később kiderült: Molnár Anikó Bochkor Gáborral jött össze a versenyzők helyett.

Molnár Anikó, a Nagy Ő

Molnár Anikó, 2004-ben, Nagy Ő-ként (Fotó: Smagpictures.com / Olga Fábián)

A műsor után egy időre Los Angelesbe költözött, ahol több neves sminkiskolát is elvégzett. A Nagy Ő óta Molnár Anikóról főleg különböző botrányai, vetkőzései, fogyásai és plasztikai műtétei kapcsán lehet hallani. Tavaly nyáron egyébként a nyaralása során visszatért a Nagy Ő egyik forgatási helyszínére is, hogy nosztalgiázzon egy kicsit. A műsorban ugyanis voltak külföldi randevúk is, hogy érdekesebb legyen, így jutottak el Egyiptomba is.

 

 

Instagram-oldalán így jellemzi magát: „Néha celeb, néha civil, minden nap más és ebben ez a jó”. Ez a legfrissebb képe:

De nézzünk egy kevésbé filteres, egész alakosat is. Jelenleg sminktetoválások készítésével foglalkozik.

Gyursánszky Gábor

2004 őszén újra egy sportoló lett a Nagy Ő, Gyursánszky Gábor vízisí-bajnok személyében. A jelentkezők között volt rendőrnő, pultos, fodrász, fotós, rádiós műsorvezető, manager, aerobicoktató, vámügyintéző, modell, üzletvezető és főiskolai hallgató is.  De sajnos a Nagy Ő nem találta meg köztük az igazit. „A műsorban azért választottam Nikit, mert ő volt a legszimpatikusabb, érzékeny, kulturált lány. De kapcsolatunk nem lett volna működőképes. Barátok maradtunk” – nyilatkozta a műsor után nem sokkal.

Gyursánszky Gábor Nagy Ő-ként

A 39 éves Gyursánszky Gábor Nagy Ő-ként (Fotó: smagpictures.com /Anikó Hortolányi )

Gyursánszky Gábor később nem szerepelt más műsorokban, ezért nem is találtunk róla friss képet. A régiek között szemezgettünk.

Gyursánszky Gábor motoron
Megnézem
Összes kép (4)

Még több „Akkor és most” tartalom az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top