nlc.hu
Sztárok

Molnár Anikót sokan szidják

Molnár Anikó: ,,Öregasszonyok írogatnak nekem, hogy el kellene törni a kezem”

Molnár Anikóra óriási népharag zúdult.

Mint azt tegnap mi is megírtuk, Molnár Anikó arról panaszkodott, hogy Gesztesi Károly sírja romokban áll, senki nem gondozza, ez pedig felháborította az egykori Nagy Ő-t. Tett rá néhány virágot, mécseseket, és kidobta az ott éktelenkedik PET palackot, illetve az elszáradt növényeket. Erről be is számolt, ám ma reggelre ezzel annyira felhúzta a színész özvegyét, hogy rendőrségi ügy lett belőle. ,,Polgárjogi következményeket azonban már vonhat maga után, hogy a tulajdonos tudta nélkül alakította át annak hozzátartozója sírhelyét” – mondja az ügyvéd az eset kapcsán.

Molnár Anikó megosztotta a ma reggeli cikket, és ismét kiakadt. Elárulta, az özvegy mellett még nagyon sokan kikeltek magukból, népharag zúdult rá.

,,Igaza van az exnek! Jó volt az úgy, jó volt az a félbevágott petpalack! És az a 3 muskátli egy mécsessel, valóban felháborító! És igen, ha már tiszteletünket tettük egy sírnál virággal és mécsessel, egy szétrohadt virágot leszedtünk róla, hogy ne rondítsa az összképet, naná, hogy fel kell jelenteni! Hajrá, hisz majdnem embert öltünk, akkora a vétkünk! Így legyél jófej, így segíts, így tegyél bármi jót is ebben az elb@szott lelkületű országban, úgyis te jössz ki szarul belőle! Öregasszonyok irogatnak nekem, hogy el kellene törni a kezem, hogy fel kellene pofozni, hogy agyhalott ribanc vagyok és még sorolhatnám, mert virágot és mécsest vittünk egy sírra és ha már ott voltunk, leszedtük a sírról a gazt, hogy szép legyen… Igaza van az exnek, futás a rendőrségre!” – írja a közösségi oldalán Molnár Anikó.

nlc.kapcsolódó:

molnár anikó

Molnár Anikó (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top