nlc.hu
Sztárok

Gesztesi Károly több száz milliós hagyatéka

Még nem dőlt el Gesztesi Károly több száz milliós hagyatékának a sorsa

Nem írt végrendeletet az 5 hónapja elhunyt színész, de nincs acsarkodás a hagyaték miatt.

Gesztesi Károly családja sosem volt széthúzó, sőt a gyász még inkább összekovácsolta őket: viszálynak, érdekütközésnek nyoma sincs. Valószínűleg ez jellemzi majd a hagyatéki eljárást is, bár annak még időpontja sincs – írja a legfrissebb Story magazin.

Gesztesi Károly

Gesztesi Károly nem hagyott hátra adósságot, MTVA Fotó: Zih Zsolt

Jóllehet a színész nem készített végrendeletet, de egy közeli barát szerint szinte nincsenek nagyon nyitott kérdések. „Az öt gyerek három édesanyja is korrekt módon viszonyul mindenhez, acsarkodás, nyerészkedési szándék szerintem elképzelhetetlen. A gyerekek mindig is jóban voltak egymással” – mesélte a sztármagazinnak.

Amiről a hagyatéki tárgyalás dönthet: az 56 évesen elhunyt Gesztesi Károly háza, autója, értéktárgyai, valamint befektetései és jogdíjai; az összérték több száz millió forintot tehet ki. A Story magazinnak nyilatkozó közeli barát biztosra veszi, hogy nem lesz háborúskodás, s úgy tudja, a színész mindent úgy intézett, hogy soha ne legyen tartozása, adóssága, ne legyen semmilyen elvarratlan szál. „Karcsi mindig arra törekedett, hogy sikerüljön gondoskodni mindegyik gyerekéről. Ezt teszi halálában is” – hangsúlyozta.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top