TV-sztárok

Egyesek szerint a Latinovits-átok áll Gesztesi Károly tragédiája mögött

Gesztesi Károly előtt már olyan 4 művész is elhunyt, akik kapcsolatba kerültek a színészkirály alakjának megformálásával.

Színházi körökben régóta tartja magát a szóbeszéd: Latinovits Zoltán síron túli bosszút áll azokon, akik megpróbálnak a színpadon a bőrébe bújni. Gesztesi Károly halálával már 5 tragédiát tulajdonítanak ennek – írja a legfrissebb BEST magazin.

Gesztesi Károly

Gesztesi Károly a 2006-os Idegölő című filmben, forrás: RTL Klub / Sajtóklub

Nemrég kiderült ugyanis, hogy a tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károly azt fontolgatta, készít egy verses előadást, amely Latinovits Zoltán személye köré épült volna. A BEST magazin szerint lehet, hogy a színészre a Latinovits-átok sújtott le, amely előtte már 4 alkalommal is.

Így kezdődtek a hátborzongató eseménysorok: először Bubik Istvánt kérték fel arra, hogy formálja meg a legendás művész alakját, ám az autóbalesete miatt már nem kerülhetett sor a bemutatóra. Utána Bertók Lajosra esett a választás, ám ő is hamarabb életét vesztette (dunai fürdőzés közben érte a halál), minthogy Latinovitsot alakította volna. Selmeczi Roland pedig halálos autóbalesetet szenvedett, mielőtt Latinovits lehetett volna. Huszár Zsolt ugyan eljátszotta a színészóriást, ám nem sokkal később elütötte a villamos.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

Best magazin

Olvass még Latinovits Zoltánról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top