Sztárok

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károly

Gesztesi Károly 56 éves volt.

A Blikk információi szerint Gesztesi Károly a budapesti Ferdinánd hídnál haladt az autójával, amikor vezetés közben rosszul lett, minden bizonnyal infarktust kapott. Félreállt a kocsijával, ám a gyors segítség ellenére az orvosok végül sajnos nem jártak sikerrel.

Az 56 éves színészt 50 percen keresztül próbálták újraéleszteni a mentősök. A tragédia okát egyelőre nem erősítette meg a család. Gesztesi Károlynak korábban is voltak egészségügyi problémái, de ami most történt, azt senki nem sejtette. Úgy tudni, az utóbbi időben letette az alkoholt, sportolt és egészségesen élt, ezért mindenkit váratlanul ért a halála.

Gesztesi Károly legutóbb a Sztárban sztár című műsorban szerepelt a tévében, akkor volt felesége, Liptai Claudia volt az egyik zsűritag. Az első neje Csarnóy Zsuzsanna volt, akitől Máté fia született.

Fotó: MTI / Nagy Lajos

Ezután jött össze Karel Nikolettával, aki három fiú gyermeket szült neki, ám a legkisebbet, Áront sokáig titokban tartották, és csak pár éve vette a nevére. Bár Liptai Claudiával csupán három évig tartott a házassága, mégis mindig vele azonosítják. Egy közös gyermekük született, Panka, aki csupán 13 éves. A műsorvezető a minap osztott meg egy képet a közösségi oldalán, amelyben hálát adott a sorsnak a nagyszerű emberekért, akik körbeveszik. Gesztesi Károly is ilyen volt – óriási veszteség ez a családnak, a hozzátartozóknak és a rajongóknak.

Fotó: Instagram

Októberben azt írta ki az Instagramra, hogy év végéig még 20 ezer kilométer és 50 előadás vár rá. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Na toljuk a bringát...szilveszterig 50 előadás&kb 20.000km...😜🍼👍

Károly Gesztesi (@gesztesi63) által megosztott bejegyzés,

Tegnap reggel pedig még a Mokkában mesélt a jövőbeli terveiről:

Gesztesi Károly életében a hit az utóbbi időben sokkal nagyobb szerepet kapott, mint eddig. Nemrégiben újra iskolapadba ült, és hittudományokkal kezdett foglalkozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top