TV-sztárok

Gesztesi Károly infúziót kap, nagyon beteg

A Bors információi szerint nemcsak Gesztesi Károly betegedett le.

A Bors információi szerint a Sztárban sztár versenyzőinek jó része lebetegedett. Egymásnak adják át a vírusos fertőzést a még versenyben lévő énekesek, akik alig tudnak gyakorolni a súlyos betegség miatt. A kór Gesztesi Károlyt sem kímélte, aki infúziót is kapott. gesztesi karoly, sztarban sztarGesztesi Károly mellett Völgyesi Gabi és Sári Évi sincs könnyű helyzetben.

„Kis túlzással a halálomon vagyok! Bár már kezdek kijönni belőle, gyakorolni még most sem tudok. Amivel csak lehet, kúrálom magam. Még egy aromatera­peutával is konzultáltam, de mindig oda lyukadtunk ki, hogy pihentessem a hangszálaimat, és semmi esetre se erőltessem énekléssel. Szerdán és csütörtökön azért már megpróbálkoztam vele, hiszen mégsem állhatok úgy színpadra, hogy egyszer sem próbáltam el a dalaimat!” –mondta Völgyesi Gabi.

„A fellépéseimet is le kellett mondanom. Itthon fekszem begyógyszerezve, szedem a gyulladáscsökkentőket és reménykedem a mihamarabbi gyógyulásban. Az orvosom azt mondta, hogy szombatra már jobban lehetek” – mondta Sári Évi.

Gesztesi Károlyt nem sikerült elérnie a lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top