TV-sztárok

Sztárban sztár: Gesztesi Károly esett ki

Gesztesi Károly számára véget ért a Sztárban sztár, Sári Évi lett az e heti adás, azaz az elődöntő győztese. A döntőbe három női és egy férfi énekes jutott be, ilyen női dominancia eddig még nem volt a Sztárban sztár történetében.

A vasárnap esti Sztárban sztár 6. évadának 9. élő show-jában – amely már az elődöntő volt – minden énekes dupla szóló produkciót adott elő. A műsorban Gesztesi Károly kapta a legkevesebb szavazatot, így az „ország házibulijának” következő fordulójában, azaz a döntőben már nem állhat színpadra.

Gesztesi elsőként Whoopi Goldberg bőrébe bújt, és az Apácashow egyik dalát (I Will Follow Him) adta elő, majd az elődöntő második felében Louis Armstrongot alakította a színpadon.

A pontállások alapján Tolvai Reni és Gesztesi Károly között dőlt el, hogy ki küzdhet tovább a legsokoldalúbb előadó címért. A nézői szavazatok Tolvai Renit juttatták tovább, így Gesztesi számára véget ért a Sztárban sztár.

Nézd meg Gesztesi Károly Sztárban sztár produkcióit:

 

A TV2 zenés show-jának jövő heti adásában, azaz a döntőben már csak 4 énekesnek (Sári Évi, Völgyesi Gabi, Freddie és Tolvai Reni) szurkolhatunk, egyikük nyeri majd el a „legsokoldalúbb előadó” címet. A döntősöknek egy szólóprodukciót, illetve egy sztárvendéggel közösen egy duettet is elő kell adniuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top