Sztárok

Mattesz Csilla úszóolimpikon 25 évig titokban szerette Gesztesi Károlyt, most megszólalt

Csilla Ott volt vele, amikor nős volt, vagy elvált, amikor magányosan élt, a színházi premiereken.

Gesztesi Károly halála az egész országot megrázta, nagyon fiatalon ment el a színész. A magánélete mindig is rejtély volt a kívülállók számára, hiszen bár a gyermekei édesanyáiról sokat beszélt, voltak titkos szerelmei. A Story magazin lerántja a leplet egy 25 éve tartó kapcsolatról – Mattesz Csilla úszóolimpikon mesélt a szerelméről Gesztesivel, és magáról a színészről. 

„Sorsszerű volt Karcsi halála. Boldogtalan volt, marcangolta magát, örökös lelkiismeret-furdalással élt. Bántotta, hogy a gyerekei nem vele nőhettek fel. Amit elért a hivatásában, azzal sem volt elégedett, filmet akart rendezni, főszerepet játszani, hiányoztak neki a nagy színházi szerepek, szeretett volna legalább még egyszer tündökölni. Aki a leginkább hiányzott neki, a nagy ő, Claudia. Karcsi elment, de azóta alig alszom, várom a hívását: Csucsu, megyek haza, remélem, maga jól van!” – emlékezett vissza az egykori sportoló, aki azt is elárulta, hogyan ismerték meg egymást.

„Tizenhat éves korunktól ismertük egymást. Karcsi vízilabdázott, én úsztam. Ugyanabban az uszodában. Egyik alkalommal a barátnőmmel sétáltam a medence partján, neki a vízben volt edzése. Nézett engem. Később mesélte el, tetszettem neki, szerinte szép, csinos lány voltam. Mondtam, akkor miért nem szólított meg, mire azt felelte: Maga körül, Mattesz Csilla, mindig fiúk voltak. Az élet aztán elsodort minket egymástól, én férjhez mentem, ő megnősült, jöttek a gyerekek nála is, nálam is” – meséli Csilla, aki később visszatalált egykori szerelméhez. Méghozzá úgy, hogy Pankával hozzá jártak babaúszásra.

„Elválaszthatatlanok voltunk, barátok, szerelmesek, nagy kapcsolat volt a miénk. Én talán kicsivel szerelmesebb voltam, mint ő, de ennek is oka volt. Számára a nagy ő Claudia volt. Amikor kimondták a válását Clauval, a tárgyalás után visszament a közös házukba, és felhívott, hogy menjek oda. Miért, kérdeztem? ’Szeretném megmutatni, hol laktunk. Odamentem, ő pedig a vállamon sírt.”

Csilla elárulta, még az is felmerült, hogy közös gyermeket vállalnak, de már túl idősek voltak ehhez. Kapcsolatukban végig magázódtak, bár sosem derült ki, hogy miért. Kiderült, az úszásoktatás mellett gyógyítóként is dolgozott, többször mondta a színésznek, hogy menjen orvoshoz, mert szívproblémákra utalnak a tünetei. Gesztesi mindig odázta, januárban akart elmenni, de már késő volt…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top