Sztárok

Galambos Lajost teljesen kizárta az életéből Gesztesi Károly családja

Galambos Lajos 40 éve jó barátja volt Gesztesi Károlynak.

Galambos Lajos és Gesztesi Károly pályájuk eleje óta jóban vannak, még nagyon fiatalon hozta őket össze az élet. Azóta a trombitás ott segített, ahol tudott barátjának, és viszont. A színész halála őt is nagyon megviselte, és bár szűk körben zajlott a temetés, Lajcsi ott lehetett a családdal. Megfogadta, hogy segíti majd Gesztesi fiát, Márkót, ám egy ideje nagyon elzárkózik ettől a família.

„Mindenki megváltoztatta a telefonszámát, elzárkóznak mindentől és mindenkitől, én pedig nem szeretnék púp lenni a hátukon. Osztozom a fájdalmukban, hiszen engem is rettentően megrázott Karcsi halála. Azt viszont nem értem, hogy miért akarják kisajátítani maguknak Tobit. Ünnepelt színész volt, az egész ország szerette, és követte, úgyhogy igazán megérdemelné, hogy a szellemi örökségét is gondozzák. Szeretnék majd egy Gesztesi Károly-emlékdíjat létrehozni, ezzel is támogatva a művészeket, hiszen Karcsinak a színjátszás és a szinkron volt az élete” – árulta el a Borsnak Galambos Lajos.

Gyertyagyújtás a Vígszínháznál, Gesztesi Károly búcsúztatóján (Fotó: Bankó Gábor)

Gyertyagyújtás a Vígszínháznál, Gesztesi Károly búcsúztatóján (Fotó: Bankó Gábor)

Ma ünnepelné 57. születésnapját Gesztesi Károly. A trombitás szomorúan emlékezett meg róla, hiszen sokszor ünnepeltek együtt. ,,Karcsi testvérének a temetésen mondott szavaival, miszerint ő már jó helyen van, megint csak nem értek egyet. Hiszen nincs jó helyen! Neki itt lenne a helye mellettünk, köztünk, hogy ma éjfélkor is felköszönthessük.”

nlc.kapcsolódó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top